Equipment nieuws

Duitser Nick Bachem gaat samenwerking aan met Castore

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst van DP World Tour-rookie-winnaar, Nick Bachem, aan te kondigen. Bachem zal met de nieuwste collectie spelen in 2023.

Bachem behaalde zijn eerste DP World Tour-overwinning tijdens zijn 12e start in het Jonsson Workwear Open, waarbij hij een laatste ronde van 64 slagen maakte voor een overwinning met 4 slagen verschil. Met 8 cuts in zijn eerste 12 starts als aanvulling op zijn rookie-overwinning, heeft hij laten zien dat hij alle vaardigheden en capaciteiten heeft om de vlag voor Duits golf te dragen.

Nick Bachem zei: “Ik ben erg blij dat ik heb getekend als Castore-atleet, hun golfkleding voelt geweldig aan en de aandacht voor detail is zo belangrijk voor mij! Ik heb hun succes de afgelopen jaren gevolgd, vooral met de recente ondertekening van het Duitse voetbalteam Bayern Leverkusen en nog belangrijker, binnen de golfwereld.

Het zijn een paar gekke weken geweest sinds ik in Zuid-Afrika heb gewonnen en ik wil gewoon doorgaan en zien hoe ver ik mezelf kan pushen!”

Castore’s Golf Partnerships Manager, Rob Menzies, zei: “We zijn verheugd dat we de ondertekening van Nick Bachem als Castore-golfer hebben veiliggesteld. Nick is ongelooflijk atletisch en heeft het vermogen om een consistente winnaar te worden. Zo snel winnen in zijn eerste seizoen op de DP World Tour bewijst zijn enorme potentieel en we kijken ernaar uit om samen een lang en succesvol partnerschap aan te gaan.”

Verhoog uw prestaties en zet u in voor excellentie Castore Golfkleding. Ontdek ons assortiment van merinowollen sweaters, shell-tech tops, lichtgewicht polo’s, stretch geweven broeken en waterbestendige bodywarmers, ontworpen om je bij te staan in de hoogte- en dieptepunten en alles daartussenin.

https://castore.com/collections/golf