DP World Tour

De grootste show van de wereld op gras met oa Joost Luiten!

Dubai, 21 januari: titelverdediger Bryson DeChambeau, 2017 kampioen Sergio Garcia, 2017 Race naar Dubai kampioen Tommy Fleetwood, Ryder Cup talisman Ian Poulter en opkomende amateur Josh Hill werden vergezeld door de officiële Expo 2020-mascottes, acht jaar- oude Emirati-meisje Latifa en haar negenjarige broer, Rashid, ter gelegenheid van de 31e editie van de OMEGA Dubai Desert Classic, die zal plaatsvinden tussen 23 en 26 januari 2020.

De groepsfoto vond plaats in Emirates Golf Club, waarbij de spelers en mascottes samenkwamen op de 8e hole van de beroemde Majlis Course. Met de iconische skyline van Dubai als dramatische achtergrond, werd de kracht van het OMEGA Dubai Desert Classic-veld in al zijn glorie getoond.

De 132-man line-up bestaat uit 16 van ’s werelds top 50 gerangschikte spelers, 35 van de top 100, negen Major kampioenen met 12 Major titels tussen hen, twee voormalige wereld nummer één, zes Race to Dubai winnaars, 25 Ryder Cup spelers, 11 voormalige OMEGA Dubai Desert-kampioenen, 34 spelers die vijf of meer European Tour-overwinningen behalen en 95 van de top 115 op de finale 2019 Race naar Dubai-ranglijst. Ook zal Joost Luiten in dit toernooi deelnemen en staat Darius van Driel nog steeds reserve.

Ondanks een van zijn sterkste deelnemersvelden ooit, werd de line-up verder versterkt door de officiële mascottes van Expo 2020, Latifa en Rashid. Latifa is een leergierig achtjarig meisje dat ervan droomt een van ’s werelds grootste uitvinders te worden. Terwijl haar broer, de negenjarige Rashid, veel zorg draagt ​​voor het milieu en geniet van poëzie, tekenen, raadsels en familieverhalen die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Titelverdediger Bryson DeChambeau (foto) wilde graag de uitdaging benadrukken die hij tegenkwam als hij zijn titel in Dubai wilde behouden en zei: “Als je met iedereen in de rij staat voor deze foto, realiseer je je de kwaliteit van dit evenement en de kracht van het veld. Ik ben opgewonden om terug te zijn in Dubai met deze geweldige spelers en kijk uit naar de strijd om de Dallah-trofee te behouden. Ondertussen was het geweldig om zowel Latifa als Rashid te ontmoeten, voorafgaand aan de Expo 2020 in Dubai! ”

Simon Corkill, toernooidirecteur, die aan de fotocall meedeed, zei: “Wanneer ik deze fantastische internationale spelers zie verzamelen op de bekroonde Majlis-baan, is het duidelijk hoe ver golf in Dubai is gekomen sinds ons eerste toernooi in 1989. De OMEGA Dubai Desert Classic zet zich in voor het leveren van een golftoernooi van wereldklasse en zoals je kunt zien aan de spelers die deelnemen aan deze foto-oproep, voldoet ons 2020-spelersveld, inclusief onze titelverdediger Bryson DeChambeau, meer dan aan deze verwachting. ”

Ga naar: https://www.omegadubaidesertclassic.com/buy-tickets/ om horeca-, seizoens- of dagkaarten te kopen.

Ga voor meer informatie over de OMEGA Dubai Desert Classic naar: https://www.omegadubaidesertclassic.com/