Het eerste golfnieuws

Daly met hand in verband op TNT Dutch Open

ImageWild Thing John Daly is afgelopen zaterdag aan zijn hand geopereerd. Tijdens het Open speelde hij de laatste 13 holes van zijn tweede ronde praktisch met ??n hand toen zijn rechter hand plotseling pijn begon te doen. Tijdens de operatie werd tot Daly?s verbazing een stukje glas verwijderd. Het glas zat vast in een stukje bot en moet er jaren hebben gezeten. Afgelopen woensdag tijdens de Pro-Am begon de wond ineens te bloeden. Met wat superlijm heeft hij de wond gedicht. Daly lapt het advies van zijn medici aan zijn laars en zal donderdag gewoon starten in het TNT Dutch Open.

Daly heeft al drie keer eerder gespeeld in het Nederlandse toernooi. Toen hij in 1996 na een tweede ronde van 89 slagen de cut miste, bood hij aan om zijn startgeld terug te betalen. Daly zal in Hilversum spelen met Titleist stokken met witte grips waarop zijn naam te lezen is.

Bernhard Langer zal zijn titel verdedigen en hoopt voor de vierde keer de titel te winnen. Ook zesvoudig major winnaar Nick Faldo zal aantreden.