Daan Huizing onder par in Dimension Data Pro-Am waar Christiaan Bezuidenhout leidt

De Challenge Tour is deze week opnieuw in Zuid-Afrika en wel dit keer voor het Dimension Data Pro-Am. De Nederlanders Daan Huizing en Robbie van West spelen ook mee in dit toernooi dat wordt gespeeld op de golfbaan van de Fancourt Golf Estate. De 29-jarige Huizing kwam met 72 slagen van de par 73 baan en staat met 1-onder gedeeld 68e. De 27-jarige Van West begon de wedstrijd met 73 slagen en met par staat hij 94e in het klassement. Waar Huizing met 4 birdies en drie bogeys de golfbaan afliep had Van West eveneens 4 birdies maar ook 4 bogeys. De wedstrijd wordt op drie verschillende lussen gespeeld en wel de Montagu, Outeniqua en The Links. Zowel Van West als Huizing speelden hun ronden op de The Links.

De 25-jarige Zuid-Afrikaan Christiaan Bezuidenhout (foto) nam na de eerste ronde de leiding met 61 slagen en 11-onder par. Hij speelde zijn ronde op de par 72 lus van Outeniqua en heeft 2 slagen voorsprong op de Spanjaard Santiago Tarrio Ben.

De Zuid-Afrikaan Ernie Els speelt deze week ook mee en hij deelt na zijn openingsronde van 64 slagen (-8) de derde plaats.