Daan Huizing knalt omhoog in klassement in Denemarken, 5 man leiden!

Daan Huizing heeft zich weer flink in de aandacht gespeeld van de journalisten in Denemarken. De Nederlander leek op weg naar een bijzondere score met 11 birdies maar de bogey en de dubbel bogey zorgde ervoor dat hij zijn ronde met 64 slagen eindigde. Huizing (foto) klom daardoor flink in het algemeen klassement en wel 28 plekken naar de gedeelde 9e plaats en staat nu voor de wedstrijd op 15-onder par.

Ook Wil Besseling wist wat plaatsen te stijgen in het Made in Denmark Challenge – Presented by FREJA. Met 67 slagen op de derde dag kwam hij op 14-onder en staat hij gedeeld 16e.

Op de golfbaan van de Silkeborg Ry Golfklub zakte Lars van Meijel 16 plekken omlaag die die van gedeeld 34e. Hij staat nu voor de wedstrijd op 9-onder. Voor Maarten Lafeber was het toernooi voorbij want ook na ronde drie werd er een cut bepaald die op 10-onder kwam te staan. Lafeber had met 9-onder dus net een slag teveel.

Met 17-onder namen de Engelsen Matthew Jordan en Richard Bland de Schot Calum Hill, de Fin Roope Kakko en de Zweed Joel Sloholm de leiding.

Meer Daan Huizing: Daan Huizing eindigt als beste Nederlander in Finland en Jose-Filipe Lima wint!