Het eerste golfnieuws

Chi Chi-The Golf Venue: een waanzinnig hypermodern en nieuw concept!

Chi Chi- The Golf Venue is anders, heel anders, past zeker niet in de omschrijving van traditioneel golf en verandert de visie op het toegankelijk maken van golf voor iedereen. Chi Chi- The Golf Venue gelegen in Groenekan nabij Utrecht overstijgt ‘het gewone’ ruimschoots voor de allereerste beginner tot aan de doorgewinterde ervaren rot. De presentatie van Chi Chi- The Golf Venue als ‘golfen met de wow-factor’ kan niet beter omschreven worden en bij een eerste bezoek is het zelfs nog meer dan dat! Bij binnenkomst ervaar je de moderne en uitnodigende uitstraling en voel je de welkome sfeer die je alleen of samen met vrienden tegemoetkomt! Vanzelfsprekend is er bijpassende muziek en vooral ’s avonds is het genieten van de sfeervolle verlichting op beide verdiepingen van de range en op de targets in het veld.

 

De entrepreneurs van Chi Chi- The Golf Venue laten met dit concept een doordachte en goed onderzochte vernieuwende visie zien op de wijze waarop golf met zoveel plezier ervaren kan worden. Het is niet alleen een verrijking voor de sport maar ook voor de omgeving.
Het is niet eenvoudig om dit nieuwe concept te lancceren maar de ondernemers van Chi Chi- The Golf Venue worden in ieder geval beloond voor hun doorzettingsvermogen. Rick Logmans (Manager Chi Chi- The Golf Venue) praat ook liever over de veelbelovende resultaten en de toekomstvisie dan terugkijken naar een lastige opstartfase.
Op een zaterdag worden er zelfs meer dan 70.000 ballen de range op geslagen. Boekingen voor de ‘Entertainment Bays’ gaan boven elke verwachting wat betekent voor gegadigden dat er ruim van tevoren gereserveerd dient te worden. In het weekend is het gewoon afgeladen en dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Ook wordt er naast de range een 9 holes golfbaan (par 3) aangelegd. Ook hier wordt extra entertainment toegevoegd en wordt er rekening gehouden met events voor de golfer, bedrijven en natuurlijk de allerkleinsten.

Wat in het oog springt zijn de vele technische ‘state of the art’ faciliteiten die het golfen op het Chi Chi-The Golf Venue zeer aantrekkelijk maken. Het streven naar een excellente beleving wordt gevoed door de voortdurende zoektocht naar innovaties die de golfervaring verbeteren en verrijken.

Als toegewijd voorstander van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid heeft Chi Chi-The Golf Venue geïnvesteerd in geavanceerde technologieën om de ecologische voetafdruk van de golffaciliteiten te minimaliseren. Van waterbesparende irrigatiesystemen tot energiezuinige verlichting, de faciliteiten zijn ontworpen met het oog op een duurzame toekomst voor de golfsport en het milieu.
Virtuele Trainingsprogramma’s: Chi Chi-The Golf Venue biedt ultramoderne virtuele trainingsprogramma’s aan golfers van alle niveaus om hun vaardigheden te verbeteren en hun spel te verfijnen. Met behulp van geavanceerde simulatietechnologie kunnen golfers hun techniek analyseren, strategieën testen en zelfs virtuele rondes spelen op enkele van ’s werelds meest uitdagende banen.
Geïntegreerde Gegevensanalyse: Door middel van geïntegreerde gegevensanalyse biedt Chi Chi-The Golf Venue golfers inzichtelijke informatie over hun prestaties, swingpatronen en spelstrategieën. Met behulp van geavanceerde sensoren en software kunnen spelers hun spel analyseren, zwakke punten identificeren en gerichte verbeteringen aanbrengen, wat resulteert in consistente vooruitgang en succes op de baan.
Mobiele Applicaties: Om de golfervaring te verbeteren en te vereenvoudigen, heeft Chi Chi-The Golf Venue een uitgebreide mobiele applicatie ontwikkeld die golfers in staat stelt om te reserveren, scores bij te houden, baaninformatie te verkrijgen en zelfs te communiceren met medespelers, allemaal vanaf hun smartphone of tablet.

Innovatieve Baanontwerpen: Chi Chi-The Golf Venue onderscheidt zich door haar innovatieve baanontwerpen die uitdagend en boeiend spel bevorderen. Door gebruik te maken van natuurlijke landschapselementen, strategisch geplaatste hindernissen en creatieve routing, bieden onze virtuele banen een unieke en meeslepende golfervaring die spelers van alle niveaus zal aanspreken.
Geautomatiseerde Onderhoudssystemen: Om de kwaliteit en speelbaarheid van alle faciliteiten te handhaven, maakt Chi Chi-The Golf Venue gebruik van geautomatiseerde onderhoudssystemen die zorgen voor efficiënt beheer van grasgroei, bodemvochtigheid en baancondities.
Kortom, Chi Chi-The Golf Venue staat voor innovatie en vooruitgang binnen de golfsport. Door voortdurend te streven naar verbetering en het omarmen van nieuwe technologieën, wordt gasten een unieke golfervaring geboden, keer op keer.

De ‘entertainment bays’( de naam zegt het al) bieden dan ook veel meer dan alleen technische hoogstandjes. Chillen op een bank voor max. 6 personen, bij koude dagen voorzien van een heater en volop mogelijkheden voor food & beverage om het geheel zeer aangenaam te maken. Het is ook zo veel meer dan alleen een drankje en een bitterbal. Gewoon goed eten geserveerd door zeer vriendelijke medewerkers.
In het bijbehorende restaurant wordt een goed geprijsde en uitgebreide menukaart gepresenteerd en ook hier is het verstandig om ruim van tevoren te reserveren. Het is tevens een uitgelezen plek voor zakenlunches. En ook zijn er verschillende soorten events te boeken o.a. in de modern ingerichte vergaderzalen.

Chi Chi-The Golf Venue brengt hulde aan Chi Chi Rodriguez door hem op deze markante wijze te vernoemen. Chi Chi Rodriguez is namelijk niet zomaar een naam. Hij is een ware golflegende spelend op de PGA Tour in de jaren 60 en 70. Chi Chi is afkomstig uit Puerto Rico en veroverde de harten van miljoenen met zijn opmerkelijke vaardigheid op de golfbaan en zijn aanstekelijke charisma op en buiten de baan.
Chi Chi was niet alleen een golfer; hij was een symbool van veerkracht, vastberadenheid en grenzeloze passie voor de sport. Hij groeide op ineen bescheiden omgeving en trotseerde alle mindere verwachtingen om een ​​van de meest gevierde golffiguren te worden, waarbij hij talloze overwinningen behaalde en een onuitwisbare stempel op het spel drukte. Zijn flamboyante persoonlijkheid, gecombineerd met zijn ongeëvenaarde talent, maakten hem geliefd bij fans over de hele wereld, wat hem een ​​plaats opleverde in de World Golf Hall of Fame en zijn status als een waar icoon versterkte.

Chi Chi

Chi Chi-The Golf Venue is dus anders, heel anders en voor beginnende golfers een uiterst laagdrempelige en moderne kennismaking tot die mooie golfsport. Het zou dus zo maar kunnen dat de volgende Joost Luiten of Anne van Dam al een paar keer is geweest en de volgende boeking met 5 vrienden voor een Entertainment Bay al is gemaakt.