PGA Tour

Charles Schwab Challenge: Harry Hall en Adam Schenk delen de leiding

Hij speelt pas in zijn 26e PGA Tour event en heeft nog steeds de leiding. De 25-jarige Harry Hall moest mede door twee dubbel bogeys de leidende positie delen met Adam Schenk na de derde ronde van het Charles Schwab Challenge.

Twee geweldige putts op de laatste twee holes hielpen de Engelsman Hall een deel van de leiding te houden in Texas, nadat zijn slechte derde ronde zijn voorsprong bijna deed verdwijnen. Hall is nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning op de PGA Tour.

Schenk hoopt ook op het winnen van zijn eerste PGA-titel: “Het was een van die dagen dat precies waar ik de bal wilde laten landen, dat ook gebeurde”, zei de 31-jarige. “Het gebeurt niet vaak, maar het is leuk als het gebeurt.”

Zijn landgenoot Harris English staat één slag verder terug nadat hij op de 18e een par-putt van 2,5 meter had gemist,. Opvallend was dat hij op de 16e er een wel maakte van 12 meter!

De nummer één van de wereld, Scottie Scheffler, had bogeys op drie van de laatste vijf holes en staat nu zes slagen achter.

Michael Block, de club professional die zo opviel in het PGA Championship miste de cut met 81 en 74 slagen (+15).

PGA Tour: Harry Hall leidt in Charles Schwab Challenge en Michael Block opent met +11