Callaway komt met de MAVRIK Fairway Wood

Callaway komt met de nieuwe MAVRIK fairway-wood. Elke club heeft een uniek, door A.I. ontworpen head waardoor optimale snelheid en spin worden bevorderd.

De Flash Face SS20 is ontwikkeld voor een opmerkelijk hoge balsnelheid en de snelheidskarakteristieken van MAVRIK worden verbeterd door een unieke gesmede stalen frontconstructie. Dit exotische materiaal genaamd C300 maragingstaal is supersterk en veerkrachtig bij impact, resulterend in hoge balsnelheden.

Onze bewezen Jailbreak-technologie bevordert meer afstand op elke impactlocatie door twee interne staven te gebruiken die de kroon en de zool samen verbinden. Jailbreak stabiliseert en verstijft deze twee delen, waardoor het het clubhoofd efficiënter kan werken.

Naast het testen van de balsnelheid, gebruikte ons R & D-team uitgebreide tests om een ​​progressieve toonaangevende geometrie voor elk vlak te ontwikkelen. De standaard MAVRIK is ons snelste fairway-wood, met een groot en uitgestrekt slaggebied dat we hebben geïmplementeerd voor een hoge lancering met een vlak traject.

Elke club beschikt over hoogwaardige shaftopties van UST, Project X en Aldila, samen met premium Golf Pride-grips.

Onze fairway-hout is gebouwd voor vertrouwen met een groot en uitgestrekt slaggebied. Het bevat een enkel, zichtbaar, vast gewicht in de zool, middenachter, om de CG laag en terug in het hoofd te trekken voor een hoge lancering en een vlak traject. De progressieve voorrandgeometrie draagt ​​bij aan het ontwerp van de balsnelheid en een royale hielcamber is geschikt voor veelzijdigheid. Beschikbaar in 3+, 3-, 4-, 5- en 7-hout.

We hebben onze toonaangevende technologieën gecombineerd om afstand, vergeving en prestaties van elke club te leveren. Compacte kop en geavanceerde architectuur in de Sub Zero hebben de voorkeur van betere spelers die de bal graag in beide richtingen willen slaan. De verwisselbare gewichten (14 g en 2 g) in de zool middenachter en middenvoor zijn opgenomen om de lanceerhoek en de draaisnelheid aan te passen. Beschikbaar in 3+, 3-, 4- en 5-hout.