Bushnell introduceert ION Edge GPS-horloge

Bushnell heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als het nummer één merk in golf als het gaat om afstandsmeetapparatuur (DMD’s), en ze hebben hun assortiment zojuist nog verder uitgebreid met de lancering van het nieuwe ION Edge GPS-horloge.

Ontworpen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van golfers die draagbare apparaten willen gebruiken, heeft de ION Edge een nieuw touchscreen-display en wordt geleverd met de Bushnell Golf-app om automatische updates te bieden aan de 38.000 vooraf geladen golfbanen wereldwijd.

“Het creëren van DMD’s die zowel op de Tour als door de weekendgolfer vertrouwd worden, is uiterst belangrijk voor ons. De ION Edge is een van de gemakkelijkst te gebruiken golf-gps-horloges in de branche met toonaangevende technologie voor een betaalbare prijs.”

Andrew Grose, algemeen directeur, Yumax Golf

Het horloge heeft een batterijduur van meer dan 15 uur, GreenView-technologie, verplaatsbare pin-plaatsing, Dynamic Green Mapping (met afstanden voor en achter weergegeven op de hoek van waaruit de golfer nadert) en afstanden tot maximaal zes hindernissen per hole.

De ingebouwde GPS herkent onmiddellijk de baan waarop u zich bevindt en Bushnell zegt dat hij u ‘op elke hole op elke baan waar ook ter wereld zal vinden’.

Er is ook een auto-advance-functie die je automatisch naar de volgende hole schakelt naarmate je verder komt in je ronde, wat betekent dat je kunt genieten van het spelen zonder constant op knoppen te hoeven drukken.

Andere kenmerken zijn onder meer:

Score bijhouden
Gemakkelijk af te lezen afstanden voor/midden/achter
Hazard/lay-up afstanden
Schot afstand rekenmachine
Gratis Bushnell Golf-app inbegrepen bij aankoop
Bushnell ION Edge GPS-horloge

Het Bushnell ION Edge GPS-horloge is nu verkrijgbaar in zwarte of grijze kleuren en kost in Engeland £ 169 / € 199.