Equipment nieuws

Bushnell introduceert de Pro X3-laser

Joost Luiten

Bushnell heeft een reputatie opgebouwd als de nummer 1 in golf als het gaat om laserafstandsmeters, dus elke keer dat ze met een nieuw product op de markt komen, is het de moeite van het bekijken waard.

Het merk heeft zojuist details aangekondigd dat de nieuwe Pro X3, de Pro XE vervangt, en beweert dat het de beste golflaser-afstandsmeter ter wereld heeft gemaakt dankzij een groot aantal nieuwe technologieën.

Een van de belangrijkste nieuwe toevoegingen is een update van de Slope met Elements-technologie, waarmee golfers nu hun hoogte kunnen opslaan om de gecompenseerde afstanden weer te geven op de hoogte waar ze het grootste deel van hun golf spelen.

Er is ook een nieuw dubbel display waarmee de gebruiker kan kiezen tussen een helderrode of een scherpe zwarte weergave-instelling, afhankelijk van de lichtomstandigheden en de eigen specificaties van de gebruiker.

“De Pro X3 vervangt de beste laser in de branche, de Pro XE, en zal nu een nieuwe standaard zetten in laserafstandsmeters. Van het slanke, ergonomisch verantwoorde ontwerp tot het dubbele display en de best gecompenseerde afstanden die beschikbaar zijn, biedt de Pro X3 nauwkeurigheid en prestaties die andere lasers gewoon niet leveren. Deze technologie zorgt ervoor dat Bushnell Golf absoluut de beste laserafstandsmeter blijft die beschikbaar is in golf.” liet William Flood, Bushnell Golf Global Product Manager, weten.

De Pro X3 heeft onder andere een bluetooth verbinding met een app op uw telefoon. Hij is volledig waterdicht en heeft een bereik van 600 meter

De Pro X3 is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van rond 599 euro.