Het eerste golfnieuws

Bryce Molder neemt leiding over van Peter O?Malley in Jacob?s Creek Open

ImageNa drie ronden van het Jacob?s Creek Open in Australi? gaat de Amerikaan Bryce Molder (foto) aan de leiding. Hij begon zijn derde ronde met 3-onder par, maar na het voltooien van zijn ronde stond hij -8. Daarmee heeft hij een slag voorsprong op Peter O?Malley. Op de derde plaats staat Gavin Coles met 6-onder par. De vierde plaats wordt gedeeld door Matthew Ecob en Peter Fowler op -5.

Ecob speelde een fantastische ronde van 66 slagen (6-onder par) terwijl het op de tweede dag er even op leek dat hij de cut niet zou halen toen hij op 7-boven par stond met nog 8 holes te spelen. Hij maakte toen 6 birdies op de laatste 8 holes en mocht door naar de volgende ronde. ?Toen het erop begon te lijken dat ik de cut niet zou halen, zei ik tegen mezelf dat het tijd werd om wat birdies te maken. En dat deed ik, ongelooflijk, maar de ene birdie na de andere maakte ik. Ook vanochtend ging het nog gewoon door. Dankzij mijn prestaties op de laatste 8 holes van de tweede ronde ben ik 90 plaatsen gestegen in het klassement. En dat had ik net nodig!?, aldus een gelukkige Ecob.