Reizen

Branson in de VS voor golf en familie plezier!

Er zijn maar weinig golfbestemmingen in de VS die zo gezinsvriendelijk zijn als Branson, een bekroonde vakantiebestemming die bekend staat om zijn levendige entertainmenttheaters, schilderachtige schoonheid, gezinsvriendelijke attracties en zijn 10 golfbanen (waarvan een 11e momenteel in aanbouw is).

Branson is ideaal voor gezinnen dankzij de verscheidenheid aan vakantieopties. Hier zijn enkele populaire activiteiten in Branson:

Golf: Speel op enkele van de beste golfbanen van Missouri en het land (vijf van de top 10 golfbanen van de staat bevinden zich hier, waaronder de top vier, waarvan er drie nationaal gerangschikt zijn).
Silver Dollar City: Verken dit iconische themapark uit een andere tijdsperiode met spannende ritten, live shows en ambachtsdemonstraties.

Ozark Mountains: Onbedorven natuur benadrukt de esthetiek van het gebied, inclusief de golfbanen, waarvan er vijf gecertificeerd zijn door Audubon International voor milieu- en duurzaamheidspraktijken.
Meren: Geniet van wateractiviteiten bij Table Rock Lake, Lake Taneycomo en Bull Shoals Lake; van waterskiën en baarsvissen tot ontspannen op pontons met familie en vrienden.

Live Entertainment: Beleef de shows van Branson, variërend van muziekconcerten en komedieacts tot acrobaten, variétévoorstellingen en meer.

Musea: Twee van de musea in Branson behoren tot de beste in hun genre – Titanic, met zijn ongelooflijke tentoonstellingen en interactieve verhalen, en Ancient Ozarks Natural History, met historische Amerikaanse en Native American artefacten van topkwaliteit.

Winkelen: Sinds wanneer houden kinderen van winkelen? Als ze in Branson zijn. Dick’s 5 & 10 is een knipoog naar prullaria winkels uit het midden van de 20e eeuw in het historische centrum van Branson, terwijl Branson Landing een modern, waterfront stadscentrum is met boetieks en outlet winkels, restaurants en interactieve activiteiten voor kinderen (treinen, bowlen, fontein lichtshows met muziek, en snoep-, ijs- en pizzawinkels).

Alle 10 golfbanen in Branson bieden juniorprogramma’s en prijzen, voorwaartse tees en andere jeugdvriendelijke aanbiedingen. De verscheidenheid aan unieke banen biedt een spectrum aan ervaringen – van krachtige, kampioenschapsachtige layouts die trofeeënjagers verrukken, tot een verzameling meer speelvriendelijke ontwerpen, er is voor elk wat wils.

De golfbestemming is gemakkelijk bereikbaar per auto dankzij de centrale ligging in Amerika (een derde van de bevolking van het vasteland van de VS is binnen 8 uur rijden). Degenen die liever vliegen, hebben veel vluchten om uit te kiezen via Springfield-Branson National Airport (SGF). Branson Airport (BKG) biedt andere opties, voornamelijk voor privévluchten, hoewel Sun Country Airlines dienst aanbiedt naar Minneapolis-St. Paul.

Bezoekers kunnen allerlei verblijf-en-speel arrangementen samenstellen dankzij de grote verscheidenheid aan accommodaties en de nabijheid van elke golfbaan tot elkaar.

Voor meer informatie over Branson Golf en een overzicht van gezinsvriendelijke activiteiten in de bestemming, bezoek www.explorebranson.com

Verken Branson Golfbanen
Ozarks National, +1 800.225.6343 Mountain Top, +1 800.225.6343
The Pointe, +1 417.334.4477 Thousand Hills, +1 800.487.0769, +1 417.334.4553
Buffalo Ridge, +1 800.225.6343 LedgeStone, +1 417.335.8187
Top of the Rock, +1 800.225.6343 Branson Hills, +1 417.337.2963
Payne’s Valley, +1 800.225.6343 Holiday Hills, +1 417.334.4838

Over Explore Branson
Branson is een unieke gezinsvakantiebestemming genesteld in de prachtige meren van de Ozark Mountains — en een ongelooflijke waarde — met tientallen live performancetheaters, drie ongerepte meren, een internationaal bekroond themapark, tientallen attracties en musea, een historisch centrum, een winkelcomplex in de stijl van een stadscentrum, een volledig scala aan eetgelegenheden en een groot aantal hotels, motels, resorts, RV-parken, campings, sportlocaties en vergader- en conferentiefaciliteiten. Branson ligt op minder dan een dag rijden voor een derde van de Amerikaanse bevolking. Met goedkope vluchten naar Branson Airport (BKG www.flybranson.com) en het nabijgelegen Springfield-Branson National Airport (SGF), is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om Branson te bereiken. Bel 1-800-296-0463 voor hulp bij het plannen van uw volgende vakantie, conventie of reünie. Zie meer op: www.explorebranson.com