BMW 6 Serie Coupé op hole 15 KLM Open

26-08-2011-bmw

26-08-2011-bmwHilversum – BMW biedt een 650i Coupé ter waarde van 117.250 aan de eerste professional die een hole-in-one slaat op hole 15 van de Hilversumsche Golf Club tijdens het KLM Open 2011. Het KLM Open wordt gespeeld van 8 tot en met 11 september op de Hilversumsche Golf Club.

De BMW 650i Coupé is een gloednieuw model dat pas in oktober in de showroom staat. Naast de hole-in-one prijs stelt BMW tweeëntwintig auto’s beschikbaar voor spelers en officials in de week van het toernooi. In het promodorp staan vijf showauto’s voor het publiek om te bewonderen.

BMW is een trouwe partner van het KLM Open. Na hole-in-one sponsor te zijn geweest in de jaren 80, is het Duitse automerk sinds 2004 onafgebroken sponsor van het Nederlandse toernooi op de European Tour. Tijdens de laatste zeven edities wist geen enkele professional een hole-in-one te slaan op de hole waar de BMW te winnen viel.

Naast het KLM Open is BMW tevens sponsor van het Deloitte Ladies Open. Voor het eerst viel op dit toernooi in juni een hole-in-one waarbij de Australische Franses Bondad een BMW 640i Cabrio ter waarde van 102.500 euro won.

Daan Slooter, toernooidirecteur KLM Open: ‘Hole 15 is een andere hole geworden sinds de aanpassingen aan de baan van de Hilversumsche Golf Club. Nu is er meer wind in het spel op deze hole en is hij zeker niet makkelijker. Maar wie weet gaat de BMW er dit jaar wel uit. We zijn trots dat BMW zo’n trouwe partner is van golf in Nederland.’

Diederik Reitsma, BMW Nederland: ‘De golfsport heeft een exclusief, competitief en duurzaam karakter. BMW omarmt daarom wereldwijd de golfsport, zowel op professioneel als op amateurniveau. Als meest duurzame autofabrikant ter wereld leveren wij voor het vervoer van de spelers alleen courtesy cars met een groen energielabel.’

Naast het KLM Open is BMW sponsor van het BMW Championship, de Ryder Cup, de BMW PGA Championship en het BMW International Open, de European Tour en organisator van ’s werelds grootste toernooi-serie voor amateurs.

Het KLM Open is onderdeel van de European Tour, wordt ondersteund door de partners KLM, Deloitte en ABN AMRO en georganiseerd door TIG Sports. Het KLM Open is een van de best bezochte meerdaagse sportevenementen van Nederland en wordt in 2011 voor de 92ste keer gehouden. Daarmee is het een van de oudste toernooien van de European Tour.

Voor meer informatie: http://www.klmopen.nl/