KLM Open

Beste prestatie voor Van der Valk tot nu toe op European Tour

Guido van der ValkGuido van der Valk
Guido van der ValkGuido van der Valk heeft zijn beste prestatie tot nu toe geleverd op de European Tour. In het KLM Open eindigde hij met een ronde van 71 slagen met birdies op 17 en 18.  “Ik begon mijn ronde niet sterk, wilde een fade slaan op hole 1 maar dat werd een flinke draw het bos in. Ik heb erg goed mijn best moeten doen om niet nog meer slagen te verliezen. Vooral het chippen en pitchen ging mij goed af vandaag”. Een van de hoogtepunten van Guido’s ronde was op de 15e waar met een hole-in-one een prachtige BMW te winnen viel. Zijn bal  eindigde net voor de hole, maar viel net niet. Zijn latere putt voor birdie miste hij ook maar net en dat was jammer.

“Toen ik mijn bal zag vertrekken dacht ik echt even die gaat erin. Jammer, want  die auto kon ik goed gebruiken”, aldus Van der Valk.

Van der Valk hoopt door zijn goede prestatie op een wildcard voor het gecombineerde Challenge en European Tour toernooi het Aa St Omer Open. Hij zal zo wie zo het volgende toernooi op de Asian tour spelen, het Brunei Open dat van 23 tot en met 26 juni gespeeld wordt.