Het eerste golfnieuws

Arnold Palmer koopt vliegtuig van 22,5 miljoen euro

ImageDe 72-jarige Arnold Palmer heeft er weer een nieuw speeltje bij. Met de aanschaf van een splinternieuwe Cessna Citation X Model 750 is hij ruim 22 miljoen euro armer geworden. Het vliegtuig heeft dan wel als extra dat het bijna met de snelheid van het geluid vliegt en ruim 15 kilometer hoog kan vliegen.

Palmer vindt dat hij dit gewoon verdiend, de laatste jaren zijn dan ook niet echt helemaal vlekkeloos verlopen. Zijn 45-jarige vrouw Winnie overleed een aantal jaren geleden. Hij kreeg en genas van prostaatkanker en met golf ging het ook niet meer zo lekker. Zo speelde hij afgelopen februari op de Senior Tour in Tampa Florida 3 ronden boven de 80 slagen.

Palmer heeft het echter nog steeds uiterst druk, met onder andere het ontwerp van golfbanen. Voor zijn bedrijf Arnold Palmer Golf Management werken ook een aantal familieleden.

Naast zijn liefde voor vliegtuigen heeft hij nog een andere hobby, het kopen van auto?s. Ieder kwartaal is Palmer wel weer te vinden bij een autodealer en als de auto hem bevalt, weet hij er wel weer plaats voor te vinden.