Het eerste golfnieuws

Amerikaan wint met hole-in-one l miljoen dollar

ImageMet een handicap 5 heeft de Amerikaan Ray Mills in de Tostitos Fiesta Bowl’s hole-in-one wedstrijd een hole-in-one geslagen. Nu is het slaan van een hole-in-one al iets bijzonders maar als er vervolgens ook nog eens 1 miljoen dollar wordt uitbetaald, wordt het zelfs overweldigend.

Om aan deze wedstrijd te mogen meedoen moeten de spelers al eens een hole-in-one hebben geslagen. Mills deed dat een aantal dagen voor de wedstrijd en het was toen zijn eerste in de ruim 40 jaar dat hij golfde.

In de Tostitos Fiesta Bowl’s hole-in-one wedstrijd sloeg hij met een ijzer 7 over een afstand van de 144 meter de bal in de hole. In de wedstrijd die al sinds 1984 gespeeld wordt was het echter nog nooit iemand gelukt om er ??n te slaan.

“Ik golf al ruim 40 jaar, ik sla vorige week mijn eerste hole-in-one en ik was tijdens dit toernooi zo zenuwachtig dat ik op de afslagplaats even dacht: ik raak die bal nooit?, aldus een overgelukkige Ray Mills.