3D geprinte driving irons

29 02 2015 grismondJe moet echt vallen voor de layout van deze 3d geprinte driving irons. De ijzers doen denken aan de pracht en het mysterie van oude Aziatische beeldhouwwerken en Arabische architectuur. De prachtige 3D geprinte Grismont driving ijzers zijn nieuw voor golfers in 2016.

De ijzers worden op bestelling handgemaakt in Parijs en de limited-edition golfclubs zijn het ontwerp van de 26-jarige designer Clément Pouget-Osmont.

Hij maakte eerder een custom clubhoofd voor zijn vrienden uit zijn appartement in Parijs. De jonge zakenman omhelsde zijn passie voor golf door clubs te ontwikkelen die door een 3d printer gemaakt kunnen worden.

Hij wist drie exotische modellen te maken en deze zijn verkrijgbaar en wel de ORI met een arabisch ontwerp dat dateert uit de Middeleeuwen de CES dat is geïnspireerd door voorouderlijke Aziatische sculpturen en de AIR een prachtige doorkijk model dat de rug van een moderne golf club opnieuw uitvindt.

De 3D-printing productieproces stelt Grismont om ongelooflijk gedetailleerde vormen met uiterste precisie te creëren, het produceren van een micro-gelaste clubhoofd is dan sterker dan het traditionele gietijzer.

De Grismont’s roestvrij stalen clubhoofd is verkrijgbaar in standaard ijzer 1 (17 graden), ijzer 2 (19 graden) en de ijzer 3 (21 graden). Het bedrijf kan de ijzers eventueel bouwen met een loft van 15 tot 25 graden. Alle clubs zijn verkrijgbaar voor de rechts en linkshandige golfer.

De prijs voor de ORI en CES modellen die verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid van kleuren, waaronder een klassiek metalen afwerking zijn zo 1200 pond per club. Met een koperen finish worden deze zelfs 1.900 pond per club en met een gouden afwerking gaan ze voor 2300 per club over de toonbank. De AIR is verkrijgbaar in een klassiek metalen afwerking te verkrjgen en wel voor 1400 per club.

Voor meer informatie over deze clubs gaat u naar: www.grismont.paris