KLM Open 2006

12.00 – KLM Open – Derksen, Sluiter en Kraaij halen cut

Nadat de invallende duisternis gisteren een vroegtijdig einde maakte aan de rondes van verschillende spelers, zijn deze vanochtend voltooid. Robert-Jan Derksen, Niels Kraaij en Tim Sluiter haalden de cut en zijn er in het weekend bij.

Maarten Lafeber zal er echter niet bij zijn de laatste 2 dagen. De 144 slagen die hij nodig had waren er 1 teveel.

Tim Sluiter, die als amateur meedoet aan de KLM Open, liep zijn 2e ronde in 70 slagen (-1). Hiermee kwam zijn totaal op 139 slagen (-3), waarmee hij op een gedeelde 13e plaats staat.

Robert-Jan Derksen, die over zijn 2e ronde 71 slagen deed (Par), staat met 140 slagen (-2) op een gedeeld 21e plaats. Niels Kraaij, die gisteren een prachtige eagle maakte op hole 7, staat met een totaal van 142 slagen op de gedeeld 46e plaats.

Ignacio Garrido staat aan kop na een ronde van 67 slagen, wat zijn totaal bracht op een score van 135 slagen (-7). Hij wordt op de voet gevolgd door een groep van 4 spelers die 1 slag achterstand hebben, te weten Phillip Archer, Christian Cevaer, Soren Kjeldsen en Raymond Russell. Jean-Francois Remesy is in het klassement flink opgeklommen na een prachtige ronde van 65 slagen (-6), waarmee zijn totaal na 2 dagen op 137 slagen komt, goed voor een gedeeld 6e plek (-5).

Ook Colin Montgomerie (-1) en Ian Woosnam (Par) zijn er in het weekend weer bij. Robert Rock zal er ook bij zijn, al was zijn ronde van 76 slagen een stuk slechter dan die van de dag ervoor, waarin hij slechts 66 slagen nodig had om zijn ronde te voltooien.