DP World Tour

Yas Links klaar voor het Abu Dhabi HSBC Championship

Abu Dhabi, VAE; 19 januari 2022: Yas Island, internationaal bekend om zijn beroemde attracties, diverse ervaringen, luxe hotels en uitzonderlijke restaurants, kan nu een nieuwe snaar toevoegen als een eersteklas golfbestemming voorafgaand aan het Abu Dhabi HSBC Championship van deze week en dat plaats vindt van donderdag 20 t/m zondag 23 januari.

Na het nieuws van de Abu Dhabi Sports Council en de DP World Tour eind 2021 dat het Abu Dhabi HSBC Championship 2022 voor het eerst op Yas Island wordt gehouden, heeft het team van Yas Links Abu Dhabi sindsdien hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de baan in onberispelijke staat verkeert. Het opent een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het prestigieuze toernooi. Omdat het niet alleen de eerste van het kalenderseizoen is, maar ook een Rolex Series-evenement is met een prijzengeld van 8 miljoen.

Matthew Waters, Group Director of Golf – Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links Abu Dhabi & Yas Acres Golf & Country Club, is goed thuis in het organiseren van grootschalige evenementen op Troon-locaties en zegt: “We zijn ongelooflijk verheugd om de Abu Dhabi HSBC Championship op Yas Island te mogen organiseren. Aangezien het toernooi morgen begint, zijn we verheugd met de feedback van de spelers, caddies en coaches en het is een bewijs van het harde werk van het hele team hier en dat ervoor heeft gezorgd dat de baan en de faciliteit klaar zijn voor het kampioenschap.”

Door te verhuizen naar een van ’s werelds snelst groeiende vrijetijds- en amusementsbestemmingen in het Midden-Oosten bevestigt Yas Links Abu Dhabi’s aanbod niet alleen als een unieke locatie voor eersteklas gastvrijheid, maar onderstreept het ook hoe de door Kyle Phillips ontworpen baan dat het een van de allerbeste in de wereld is!

Ga voor meer informatie over het Abu Dhabi HSBC Championship van 2022 naar:

https://www.europeantour.com/european-tour/abu-dhabi-hsbc-championship-2021/

En ga voor meer informatie over de Yas Links Abu Dhabi naar: https://www.troonabudhabi.com/yas-links/

Wil Besseling en Joost Luiten in Abu Dhabi