Woods door en Rose pakt de leiding in Farmers Insurance Open

Met twee ronden van 70 slagen heeft Tiger Woods de cut gehaald in het Farmers Insurance Open. Na 70 slagen eerder op de South Course wist hij niet op Norh Course toe te slaan, die gezien de scores die daar gemaakt worden toch de makkelijkste van de twee is. Een geplugde bal op de 18e, zijn negende hole, zorgde voor een dubbel bogey op zijn kaart. Met vier birdies in zijn ronde kon hij zo toch zijn score op 2-onder houden en voor het toernooi op 4-onder en de gedeelde 48e plaats.

Justin Rose wist op de South Course in 66 slagen rond te gaan en met zijn 63 slagen eerder op de North Course bracht hij zijn totaal op 15-onder par. De Engelsman nam daarmee met 3 slagen voorsprong op de Japanner Hideki Matsuyama de leiding in het toernooi. Rose wist zeven birdies te maken en liet slechts 1 bogey noteren. De bogey op de 7e was een beetje jammer, zijn afslag was zeer goed zijn tweede te ver waardoor hij terug moest chippen en vervolgens met twee putts de green afstapte.

Jon Rahm, de leider na de eerste dag, kwam met 72 slagen van de South Course en zakte met een score van 10-onder naar de gedeelde derde plaats. Ook Ryan Palmer en Billy Horschell delen met 10-onder de derde plek.