Win je gewicht in golfballen en laat je fotograferen in het golfballenbad

22-01-2011-twittergolfballenDe website Www.golfballen.nl geeft een prachtige prijs weg. De actie heet ‘je gewicht in golfballen’. Op 17 februari is het zover, dan kunt u uw gewicht in golfballen winnen. De actie is in samenwerking met LinkedGolf. Een unieke en ludieke actie. Www.golfballen.nl bestaat inmiddels al 17 jaar en is de grootste leverancier van golfballen in Nederland, zowel voor nieuwe als tweedehands golfballen. Eigenaar Mark Vijver van www.golfballen.nl heeft deze actie bedacht om iets terug te kunnen doen voor de trouwe klanten die al jaren golfballen bestellen bij zijn bedrijf. U bent van harte welkom op Golfclub Oude Maas op 17 februari om 15.00.

LinkedGolf

De grootste Nederlandse Linkedin golf groep met bijna 4000 members gaat over plezier in de sport en zakelijk netwerken. Met veel inhoudelijke discussies over golf op de linkedin groep en per jaar vier tot zes events is LinkedGolf een actieve en relevante groep voor haar leden. Doorlopend het hele jaar is er een Matchplay Laddercompetitie die wordt ondersteund door een zeer actieve discussie met meer dan 500 comments. Elk toernooi heeft zijn eigen website zodat iedereen kan zien wie ermee doen en hoe deze personen zakelijk interessant kunnen zijn.

Wilt u zien wat er op de groep gebeurt: http://www.linkedin.com/groupRegistration?gid=40265

Hoe maakt u kans om te winnen?

U dient via twitter een volger te zijn van @golfballen en @linkedgolf. U kunt beiden volgen door te kijken op www.twitter.com/golfballen en www.twitter.com/linkedgolf en daar op de follow knop te klikken. U heeft hier natuurlijk wel zelf een twitter account voor nodig. Meld u snel aan en maak kans op deze fantastische prijs. Er is één hoofdprijs en diverse andere prijzen.

Trekking door een notaris

De trekking van de actie ‘je gewicht in golfballen’ wordt verricht door Notaris Mr Janowski van Kantoor Dekker-van der Stoep-Janowski. Alle namen van de deelnemers worden dan in een grote schaal gestopt en de notaris zal de trekking verrichten.

U bent zeer welkom om te komen kijken naar deze trekking op 17 februari, die zal plaatsvinden op Golf-club Oude Maas om 16.20. U kunt binnenlopen vanaf 15.00 en het duurt tot ongeveer 18.00.

Restaurant

Nieuwe Polder sponsort bitterballen die dag en maakt speciale erwtensoep voor slechts € 3,75. De kok won de 6e prijs op het WK met zijn erwtensoep!

Laat u fotograferen in het golfballenbad.

Op 17 februari kunt u een foto laten maken met kleren aan in een bad vol met golfballen. Veel mensen dromen ervan en nu kunt u dit eenmalig meemaken. U wordt vereeuwigd in een bad vol met golfbal-len (geen water) en u zult een levenslange herinnering overhouden aan deze dag. Onze professionele fotograaf Boi Reuter zal deze dag aanwezig zijn en hij mailt u de foto digitaal toe.

Iedereen wint op 17 februari

Alle aanwezigen krijgen een reischeque van € 20,- van golftouroperator www.golfreizen.nl en een doosje golfballen en andere goodies. Het is dus zeer de moeite waard om op 17 februari langs te komen op Oude Maas en een leuke middag te beleven. Opgeven kan via [email protected], of twitter. Natuurlijk kunt u ook gewoon spontaan langskomen, maar het is fijn als we weten hoeveel mensen er ongeveer komen.

Het adres waar het evenement plaatsvindt is Golfclub Oude Maas, Veerweg 2A, Rhoon (net onder Rotterdam). Wij zien u graag op 17 februari.

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door: Notariskantoor Dekker-van der Stoep-Janowski, Budgetgolf, Boi Reuter

Fotografie, mijntuinmeubelen.nl en Reuters Design & Concepts.