Wilson Staff Fybrid : all-in-one fairway utilitywoods

22-02-2008-fanned_fybrid.jpg

22-02-2008-fanned_fybrid.jpgExact weten hoe ver u met welke club kunt slaan is een voorwaarde voor goed spel. Het kiezen van de juiste club is voor veel golfers niet eenvoudig. Wat gaat het worden? Een traditioneel lang ijzer, een hybride club, wellicht een ‘high-lofted’ fairwaywood? Dit dilemma heeft Wilson aangezet tot het bedenken van een simpele oplossing. Het kiezen van de juiste club wordt met de Wilson Staff Fybrids een peulenschil. Deze nieuwe lange afstand fairway utility clubs bestrijken het gehele gebied tussen de driver en het ijzer #6.

Centraal in de Fybrids set staat de FY club. Deze club met zijn 19.5 graden loft en een lengte van 41 inch is de ultieme combinatie voor alle swingsnelheden. Tot nu toe bestond een dergelijke club niet. De Wilson Staff FY club vervangt in zijn eentje drie stokken: een ijzer 2, een hybride 2 en een houten zeven.

De rest van de Fybrid familie bestaat uit twee complementaire fairwaywoods en drie hybriden ter vervanging van de ijzers. De 3-wood(15x) en 5-wood (18x) voor de lange par-5 en krappe par-4 holes en de hybride 3 (21x), 4 (24x) en 5 (27x) ter vervanging van de ijzers #3, #4 en #5. De clubs in de Wilson Staff Fybrid Fairway Utility lijn kosten elk € 179, – per stuk.