Voor Rose opnieuw geen overwinning, Hoffman wint het Bob Hope Classic

22-01-2007-hofmann.jpgHet is Justin Rose opnieuw niet gelukt om een toernooi op de PGA Tour te winnen. In het Bob Hope Classic eindigde Rose na 5 dagen op de tweede plaats. Op de laatste dag was de wind echt de spelbreker. Meerdere keren vlogen de caps van de spelers door de lucht op het moment dat ze gingen putten. Ook het maken van een swing werd soms erg moeilijk gemaakt door de wind. De scores waren dan ook aanzienlijk hoger dan de dagen ervoor.

Rose eindigde in het toernooi met een ronde van 76 slagen en zag daarmee zijn droom om de nummer 1 te worden van een toernooi op de PGA Tour opnieuw verloren gaan.

Charley Hoffman (foto) won zijn eerste toernooi op de PGA Tour wel. De speler met de lange blonde haren, wist samen met John Rollins met 17-onder par op de nummer 1 positie te eindigen. In de play-off die daarna gespeeld moest worden op de 18e hole, hield Hoffman zijn drive op de fairway maar sloeg Rollins hem in de rand van een bunker. De tweede slag van Hofmann eindigde op de green en met twee putts wist hij met een birdie het toernooi te winnen. Rollings had een lange putt voor birdie, maar miste deze links van de hole.