Reizen

Vietnam Tourism Open 2024 – Spannend amateur golftoernooi in Vietnam

Georganiseerd door GolfLux, zal de Vietnam Tourism Open 2024 plaatsvinden in Hanoi en Ha Long Bay van 17 tot 21 maart 2024. Golfers krijgen de kans om af te slaan op enkele van de beste golfbanen in Noord-Vietnam en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Deelnemers aan het toernooi spelen 3 rondes op 3 verschillende golfbanen, namelijk Heron Lake Golf Club, Thanh Lanh Golf Club en FLC Golf Club Ha Long. Met een welkomstdiner op de eerste dag en een prijsuitreikingsdiner op de laatste dag belooft Vietnam Tourism Open een onvergetelijke golfervaring voor alle deelnemers.

Bovendien krijgen niet-golfers in het toernooi de kans om verschillende prachtige landschappen in Noord-Vietnam te verkennen, waaronder Hanoi, de hoofdstad, Hoa Lu – Tam Coc in de provincie Ninh Binh, en Ha Long Bay, een UNESCO-werelderfgoed. Je kunt het gedetailleerde schema voor zowel golfers als niet-golfers hier bekijken.

Met aantrekkelijke prijzen nodigen we alle golfers uit die klaar zijn om op de groene banen van Vietnam te spelen – Beste Golfbestemming 2023! In het bijzonder omvatten de prijzen:

15.000 USD voor 3 Hole in One-prijzen (5.000 USD elk)
2.000 USD voor de winnaar
1.000 USD voor de 2e plaats
500 USD voor de 3e plaats

En nog veel meer prijzen wachten op je!

Registreer vóór 1 januari 2024 voor speciale kortingen tot wel 10%!

https://vietnamtourismopen.com/registration/