Het eerste golfnieuws

Vanaf 1 oktober wordt De Utrechtse de nieuwe naam van golfbaan The Mondial.

Open Dag bij De Utrechtse Golfclub

Vanaf 1 oktober wordt De Utrechtse, de nieuwe naam van golfbaan The Mondial. Om dit te markeren organiseert De Utrechtse in samenwerking met De Nieuwegeinse Golfclub op zondag 1 oktober een Open Dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kom kennismaken met onze locatie en beleef een superleuk golfevent voor jong en oud.

De open dag is hét event voor beginnende en ervaren golfers maar vooral voor iedereen die helemaal niet bekend zijn met deze prachtige sport. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en De Utrechtse, haar Brasserie en Golfschool.

Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan clinics, genieten van verschillende proeverijen, profiteren van leuke winacties en mooie aanbiedingen voor lidmaatschap en de golfschool. Er is voldoende parkeergelegenheid en de toegang is gratis!

Wij ontvangen u graag in onze brasserie voor een drankje met wat lekkers. Van daaruit kunt u onder begeleiding van onze enthousiaste medewerkers een tour maken over ons uitgestrekte terrein en kennismaken met wat De Utrechtse u te bieden heeft.

ACTIVITEITEN o.a.

  • Clinics ‘Starten met Golf’ voor iedereen die met golf willen kennismaken.

  • Masterclasses voor gevorderden onder meer short-game, bunkerspel en putten.

  • Sla Raak! in het FunPark: Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los in het Funpark van RAAK! Kom sumoworstelen in een grote opblaasbare bal, knotsgolfen in een echte arena, vliegende snoepjes met je mond opvangen, golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom! Een onvergetelijke ervaring!

Het is mogelijk om u vooraf in te schrijven voor de clinics zodat u gegarandeerd bent van deelname.

Wij kijken uit naar uw komst!

Voor meer informatie en inschrijven: www.themondial.nl/ events@themondial.nl