Tour Edge denkt ook aan de vrouwelijke golfers

17-03-2008-touredge.jpg

17-03-2008-touredge.jpgChocolade voor dames

WADDINXVEEN, – Het Amerikaanse merk Tour Edge (TourExotics, Bazooka en Geomax) is terug in de Benelux. Het bedrijf The TeeBox uit Waddinxveen, bekend als groothandel van allerlei leuke golfgadgets, is de exclusieve importeur.

Het golfmerk is dankzij een goede kwaliteit, prijs en filosofie al 23 jaar een begrip in de Verenigde Staten. Minstens 5 procent van alle golfers in de Verenigde Staten kiest voor Tour Edge producten. Het merk bestaat uit de volgende producten.

* De kwalitatief hoogwaardige golflijn Exotics;

* Bazooka, een eerste meer betaalbare productlijn;

* Geomax, een tweede meer betaalbare lijn.

Tour Edge denkt ook aan de vrouwelijke golfers en heeft speciaal voor hen de complete Moda Chocolate set op de markt gebracht. De kleuren roze of blauw en de ruit komen terug in de clubs. De damesset is een combinatie van ijzers en hybrides. De consumentenprijs is € 799 voor de complete set. Een goede deal want daarvoor krijg je de tas en de inhoud: een 460-cc driver, de fairwaywoods-3, -5 en -7, de hybrides-5, -6 en -7, ijzers-8 en -9, een pitchingwedge, sandwedge en putter. Desgewenst zijn de clubs en hybrides van deze set ook te koop zonder tas en putter en ook de driver en fairwaywoods zijn los te koop.

Wie als golfshop of als particulier geïnteresseerd is in de golfproducten van Tour Edge kan voor informatie terecht op www.theteebox.nl of www.touredge.com