Toptracer lanceert ‘Driving Challenge’-spel op Toptracer Range-locaties over de hele wereld

DALLAS – 23 maart 2021 – Toptracer, ’s werelds toonaangevende technologie voor het volgen van ballen, heeft vandaag de’ Driving Challenge ‘onthuld, die inspeelt op de onverzadigbare wens van golfers om langer en rechter te slaan. “Driving Challenge” voegt zich bij een robuuste reeks game-opties op de 350 Toptracer Range-locaties wereldwijd waaronder onder andere golfcentrum Amsteldijk, Burggolf Zoetermeer en The Links Valley in Ermelo.

“Een goede afslag met de driver geeft voor veel golfers de grootste voldoening. Toptracer heeft die brute kracht benut in een competitieve game met negen holes die speciaal is ontwikkeld voor de technologie van ons assortiment ”, aldus Toptracer President Ben Sharpe. “Ons voortdurende doel is om een ​​omgeving te bouwen vol met traditionele en niet-traditionele golfers die op hun voorwaarden van het spel genieten. We bieden een positieve ervaring voor mensen van alle vaardigheidsniveaus die de entertainmentwaarde van het spel verhogen. ”

Elke drive begint met een virtuele overzicht van de hole om een ​​richtpunt te helpen bepalen, terwijl een map de spelers laat zien waar ze hun drive het beste kunnen plaatsen om maximale punten te behalen. Maximaal acht gebruikers kunnen tegelijkertijd strijden en afslaan op negen holes, allemaal par 4’en of par 5’en. Er worden punten toegekend voor de lengte van de afslag en de nauwkeurigheid ervan. Als spelers de fairway niet raken of de pin wordt geblokkeerd bij de volgende slag, volgt er een penalty. Net als bij andere spelmodi kunnen spelers zich aanmelden bij de Toptracer Range-app om de voortgang te bekijken en scores te vergelijken met vrienden.

Bekijk de ‘Driving Challenge’ en andere nieuwe aanbiedingen, zoals virtueel golfen bij Royal St. George’s, Bethpage Black en ‘Go Fish’. Voor uw dichtstbijzijnde locatie gaat u naar https://toptracer.com/locations