Tommy Fleetwood pakt de leiding in Thailand

Veel wind en hoge scores op de tweede dag van het Thailand Golf Championship. Tommy Fleetwood leek van dit alles geen last te hebben en wist zijn tweede ronde op de Amata Spring Country Club in Thailand in 69 slagen te eindigen. Met 4-onder heeft de Engelsman 1 slag minder dan zijn landgenoot Lee Westwood en de Australiër Marcus Fraser. 
 
De condities van het weer en de moeilijke baan zorgde ook op de twede dag voor veel hoge scores. De Cut kwam zelf op +7 te liggen maar dat betekende onder andere voor de Fransman Victor Dubuisson dat jij met 75 en 79 slagen (+10) weer terug naar huis kan vliegen. 
 
Titelverdediger Sergio Garcia eindigde met een waterbal op de 18e met een dubbel bogey zijn ronde. De spanjaard staat voor het toernooi op +2 en daarmee deelt hij de 21e plaats. 
 
De meeste spectaculaire hole blijft wel de 17e (foto). Deze par 3 ligt midden in een klein meer en is alleen bereikbaar met een bootje. De spelers worden dus heen en teruggebracht. De afstand naar de vlag was vandaag iets meer dan 133 meter en met wind tegen bleef dat toch moeilijk om de bal midden of in de buurt van de vlag te krijgen.