Tom Watson, Marc Leishman, Tom Lewis en wat andere met nieuwe clubs

08 01 2015 Nike Vapor Pro

08 01 2015 Nike Vapor ProCallaway Golf wist afgelopen dinsdag te melden dat zij 8-voudig major winnaar Tom Watson hadden binnengehaald. Naast Watson wisten zij ook nog te melden dat ook Marc Leishman in zee gaat met hun. De 66-jarige Watson zal met de Callaway clubs, ballen en de Odyssey putter gaan spelen.

De 32-jarige Leishman zal eveneens met de Callaway clubs en ballen en de Odyssey putter te zien zijn, maar zal ook de Callaway cap dragen. Henrik Stenson en Branden Grace verlengden hun contract met Callaway.

Nike was ook bezig om spelers aan zich te binden en slaagde daar toch wel redelijk goed in. Brooks Koepka, Tony Finau, Lucas Bjerregaard, Cheng-Tsung Pan, Ashley Chesters, Trevor Cone, Tim Crouch, Marcus Kinhult, Tom Lewis, Denny McCarthy, So Hye Park, Hunter Stewart, Joshua White en Rumi Yoshiba zullen met gaan Nike spelen.

De 25-jarige Koepka zal met 14 Nike clubs, inclusief de nieuwe Vapor Fly driver en de Vapor Pro Combo 4-ijzers en de Vapor Pro ijzers (5-9) te zien zijn. De 26-jarige Finau zal met de Nike Vapor Fly driver en de Vapor Fly houten 3 de Vapor Fly Pro (4-ijzer) en de Vapor Pro (5-PW) gaan spelen.