PGA Tour

Tom Kim leidt, vier man op 2 slagen afstand in Travelers Championship

Tom Kim

Scottie Scheffler heeft zich hersteld van zijn frustratie tijdens het US Open met een indrukwekkende openingsronde van 65 in het Travelers Championship. De Amerikaan eindigde vorige week op een gedeelde 41e plaats en gaf aan voorafgaand aan het PGA Tour-evenement van deze week aan dat hij ontevreden was over de opzet van Pinehurst No.2, de golfbaan waar het toernooi gespeeld werd.

Tom Kim nam de leiding met een score van 62 slagen (-8). Akshay Bhatia, Rickie Fowler, Kurt Kitayama en Will Zalatoris leverden allen scorekaarten in van 64 slagen tijdens de ochtendronde en staan daarmee op twee slagen achter de leider.

Het zien van Fowler aan de top kan sommige golf fans verrassen, aangezien hij in 2024 moeite had met zijn vorm. De 35-jarige Fowler heeft al vijf jaar geen overwinning op de PGA Tour behaald en keerde uit wanhoop terug naar coach Butch Harmon.

Na zijn openingsronde van 18 holes vertelde Fowler aan verslaggevers: “Na alles wat ik heb meegemaakt en doorstaan en uiteindelijk terugkeer naar goed spel, kan ik zo’n beetje alles aan.”

“Dus ja, het is niet hoe we dit jaar wilden spelen of beginnen en het hele jaar slecht blijven spelen, maar ik bedoel, het is wat het is. We blijven vechten, en ik denk dat het belangrijk is om dingen altijd in perspectief te plaatsen. Familie en zo, met sommige van de jongens die we hier op de Tour hebben verloren, ja, het is niet zo’n big deal, maar we blijven allemaal vechten.”