Tiger Woods boven par in Genesis Open

Tiger WoodsNatuurlijk zijn alle ogen weer gericht op Tiger Woods en zijn optreden in het Genesis Open. Met een birdie op hole 1 leek de toon gezet maar helaas de hole erna werd direct een dubbel bogey genoteerd door Woods. Met nog wat birdies en bogeys hield hij zij ronde niet onder par maar eindigde daar met 72 slagen 1 boven.

De medespelers van Woods, Rory McIlroy en Justin Thomas, deden het beter. McIlroy kwam met par het clubhuis binnen en Thomas zelfs met een ronde van 2-onder.

De Belg Thomas Pieters wist ook in par rond te gaan en staat daarmee voorlopig gedeeld 36e.

Wie is de beste Engelsman?

Tommy Fleetwood, Luke Donald en Paul Casey die even de Europese Tour gedag hebben gezegd openden in de wedstrijd met 70, 71 en 73 slagen.

In het klassement naast Martin Kaymer ook zijn landgenoot Stephan Jaeger. De laatste wist zich in Amerika via de Web.com een kaart te bemachtigen voor de PGA Tour. Kaymer ging rond in 73 slagen en Jaeger kon zijn ronde niet afmaken vanwege de duisternis en staat nu op hole 16 op +3.

Amerikanen aan kop!

De leiding wordt gedeeld door twee Amerikanen en wel Patrick Cantlay en Tony Finau. De twee wisten met 66 slagen (-5) 1 slag voorsprong te nemen op Tom Hoge, Dominic Bozzell en Sam Sanders.