Tiger Woods gedeeld derde en 2 slagen achterstand op Gary Woodland

Zijn laatste twee ronden waren hoge 60ers in het Hero World Challenge maar kan Tiger Woods nog 1 keer alles uit de kast halen? Met 72, 66 en 67 slagen heeft Woods de gedeelde derde plaats bereikt met 11-onder par. De Amerikaan heeft nu nog maar 2 slagen achterstand op zijn landgenoot Gary Woodland die met 68 slagen op de derde dag op 13-onder kwam.

Ook de Zweed en beste Europeaan in het deelnemersveld, Henrik Stenson, heeft met 12-onder nog alle kans op dit toernooi te winnen. Jon Rahm en Justin Thomas, die op 11-onder staan, kunnen eveneens ook nog de toernooi overwinning pakken.

Patrick Reed had net zo goed bovenaan het klassement kunnen staan maar twee strafslagen verpeste dat. Reed had met twee oefenbewegingen met het wegnemen van zijn club wat zand weggeveegd achter zijn bal in een waste en dat mocht dus niet. De Amerikaan leek onbewogen toen hij van dit feit op de hoogste werd gesteld en vertelde tegen de pers dat er nog 1 ronde te spelen was en dat het geen zin had om zich nu druk te maken om zijn strafslagen. Reed staat nu met 10-onder op de 6e plaats.

Tiger Woods klimt naar plek 5 in Hero World Challenge