Tiger en Charlie Woods worden tweede waar het team Daly wint

Team Daly heeft de overwinning geclaimd in het PNC Championship waar Tiger Woods sinds zijn ongeluk eindelijk weer eens een toernooi speelde. John Daly, een bijna look a like van de kerstman, en zijn zoon John wisten net als het team van Woods in 57 slagen hun tweede 18 holes te eindigen. Het team van Daly brachten daarmee hun score op 27-onder par en dat waren er twee minder dan team Woods.

Charlie, de 12-jarige zoon van Tiger, baarde opzien met een aantal fantastische afslagen en slagen naar de green en wist daarnaast ook nog eens wat putts te maken. De twee maakte birdies op 1, 2 en 3 daarna een reeks van parren en vanaf hole 7 tot en met 17 birdies!

Tigers optreden op het 36-holes teamevenement, dat alleen toegankelijk was voor winnaars van een major of The Players, was zijn eerste competitieve start sinds hij bij het auto-ongeluk in februari carrièrebedreigende verwondingen opliep aan zijn been en enkel.

De 15-voudig grote kampioen, die een golfkar gebruikte om rond de Ritz-Carlton Golf Course te rijden droeg op de laatste dag net als zijn zoon zijn kenmerkende rode shirt. Soms greep Tiger naar zijn been als hij weer een drive sloeg en strompelde dan richting de buggy waarin hij zich op de golfbaan het meest verplaatste.

Team Daly had de eerste zeven holes in 7-onder gespeeld en wist met opeenvolgende birdies vanaf de negende en met een par op 15 en 17 en birdies op 16 en 18 met twee slagen op het achtervolgende peloton te eindigen.