Thomas Rosenmüller wint het ALTEPRO Trophy Alexander Verschaeren beste Nederlander

Met een sterke en constante prestatie gedurende drie dagen en in het bijzonder in de schitterende finaleronde, verzekerde Thomas Rosenmüller zich van de ALTEPRO-titel
Trophy van EXTEC 2020 en viert daarmee zijn tweede overwinning van het seizoen in Tsjechië op de Pro Golf Tour.

De Nederlander Alexander Verschaeren eindigde als beste Nederlander in deze wedstrijd. Met +13 werd hij 45e. Eerder wisten Mike Korver (+9), Aydan Verdonk (+10), Lorenzo van Niekerk (+24) de cut na twee dagen niet te halen.

Na 54 holes en een ronde van 70 en tweemaal 69 slagen op de banen van de GC Sokolov en GC Kynzvart wist de Duitser Rosenmüller het toernooi te winnen. Hij won met vijf slagen voorsprong op de twee Fransen Alexandre Petit en Julien Brun die de tweede plek deelden met 2 onder par.

De 6000 punten op de ranglijst die bij de titel horen, zetten de man uit München ook op de eerste plaats in de Pro Golf Tour Order of Merit.

“Ik geniet er echt van om buiten in de regen te zijn! Ik voel me daar goed en weet eigenlijk altijd heel goed te spelen! ”Hoe goed Thomas Rosenmüller omgaat met stromende regen tijdens het toernooi, onderstreept e de 23-jarige prof op de slotdag van de ALTEPRO Trophy van EXTEC 2020 in Tsjechië, met 40.000 euro aan prijzengeld, toen hij opnieuw in 69 slagen rondging.

De volgende wedstrijd op de Pro Golf Tour wordt voor het eerst gespeeld wordt van 2 tot 4 september op de Schladming Golf Club in Dachstein in Oostenrijk.