Stewart Golf heeft nieuwe collectie trolleytassen

De Britse trolleyfabrikant Stewart Golf heeft een gloednieuwe collectie trolleytassen uitgebracht die uit drie modellen bestaat: SuperLight; SportDrive; en StaffPro.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de SuperLight ontworpen voor een minimaal gewicht, terwijl nog steeds veel kenmerken van een “big bag” zoals de 14 kokers om de clubs in op te bergen behouden blijven. Met slechts 2,7 kg is deze tas perfect voor gebruik op een handmatige trolley, zoals Stewart Golf’s eigen R1-S Push. Hij wordt gepresenteerd in een neutrale kleurencombinatie van zwart / grijs en heeft een prijs van 129 pond.

De SportDrive heeft een aantal toegevoegde ontwerpelementen en meer premium functies, waaronder een gevoerde zak voor nat materiaal. De SportDrive is beschikbaar in zwart met een keuze uit rode, blauwe of groene accenten met een kleurcodering die specifiek overeenkomt met de wielkleuropties op de R1-S Push, en is verkrijgbaar voor 159 pond.

Managing Director David Funnell zei: “We verwachten dat de SportDrive een populaire keuze is onder gebruikers van zowel met motor aangedreven als duwkarren dankzij de lichtgewicht constructie, het opvallende ontwerp en de handige functies.”

De superieure tas in de nieuwe collectie is de StaffPro, die verkrijgbaar is in het wit met rode, blauwe of groene accenten en die te koop is voor 199 pond. Met premium materialen en hoogwaardig borduurwerk biedt deze high-end cartbag een uitgebreide lijst met functies, waaronder 14-clubverdelers, een plek voor uw putter en negen naar voren gerichte zakken, waaronder zakken die geïsoleerd, waterdicht en zacht gevoerd zijn voor waardevolle spullen. .

Stewart Golf is al over de hele wereld bekend om zijn innovatieve, in Engeland gemaakte X9 Follow / Remote en R1-S Push-trolleys die de hoogste normen stellen voor zowel de bouwkwaliteit als het technisch ontwerp. De nieuwe cartbag-collectie zet dit ethos voort en biedt een tasoptie voor elke golfer.

Voor meer informatie:

SuperLight: http://www.stewartgolf.co.uk/bags/superlight-golf-bag/

SportDrive: http://www.stewartgolf.co.uk/bags/sportdrive-golf-bag/

StaffPro: http://www.stewartgolf.co.uk/bags/new-staffpro-cart-bag/