LIV Golf Tour

Sotogrande is gastheer van de golfwereld terwijl LIV Golf naar Valderrama gaat

Sotogrande zal deze week opnieuw gastheer zijn van een van ’s werelds meest prestigieuze golftoernooien, aangezien LIV Andalucia plaatsvindt in de gerenommeerde Real Club Valderrama – een van de vier wedstrijdbanen in Sotogrande. Als vooraanstaande bestemming voor golfliefhebbers blijft Sotogrande zijn reputatie versterken en trekt toptalent en bezoekers van over de hele wereld aan.

Het toernooi van dit jaar, dat plaatsvindt tussen 12 en 14 juli, belooft een hoogtepunt op de internationale golfkalender te worden, met enkele van de grootste sterren van de sport, waaronder de Spaanse Jon Rahm en Sergio Garcia. Deze kampioenen zullen hun uitzonderlijke vaardigheden en passie naar de legendarische Real Club Valderrama-baan brengen, bekend om zijn uitdagende lay-out en verbluffende natuurlijke schoonheid.

Het evenement is een van de twee elitetoernooien die dit jaar in Sotogrande worden georganiseerd, waarbij de Andalucia Masters van de DP World Tour in oktober terugkeren naar Real Club Sotogrande.

Valderrama heeft een rijke geschiedenis als wereldberoemde golflocatie en heeft talloze prestigieuze evenementen georganiseerd, waaronder de Ryder Cup-wedstrijden van 1997 en de Andalucia Masters van de DP World Tour. De nummer 1 gerangschikte baan met de onberispelijke fairways en greens van Spanje, tegen de achtergrond van het schilderachtige Andalusische landschap, biedt zowel spelers als toeschouwers een onvergetelijke ervaring.

“Sotogrande is verheugd de wereldwijde golfgemeenschap te mogen verwelkomen in Valderrama voor LIV Andalucia”, aldus Rita Jordao, marketingdirecteur van Sotogrande. “Onze regio staat synoniem voor golf van wereldklasse, als thuisbasis voor drie van de top 10 banen van Spanje, waaronder #1 en #2, en we zijn verheugd om onze uitzonderlijke faciliteiten en gastvrijheid opnieuw aan een internationaal publiek te presenteren. Het organiseren van zo’n belangrijk evenement onderstreept dat De status van Sotogrande als een must-visit bestemming voor golfliefhebbers.

“We zijn ook erg blij om enkele van de beste professionele golfers ter wereld te mogen verwelkomen in ons bekroonde 5-sterren SO/Sotogrande Spa and Golf Resort, als het officiële hotel voor LIV Andalucia. Golf zit uiteraard in ons DNA en het feit dat we topsporters als onze gasten hebben, maakt ons erg trots. SO/Sotogrande biedt gasten een uniek inzicht in de levensstijl die de inwoners van Sotogrande te bieden heeft, en het zal de perfecte uitvalsbasis zijn voor spelers en families om te ontspannen tijdens het toernooi.”

Naast de opwinding van LIV Andalusië nodigt Sotogrande bezoekers uit om te genieten van hun eigen golfvakantie in Sotogrande. Er zijn exclusieve pakketten te boeken bij een verblijf in het SO/Sotogrande Spa and Golf Resort, zodat gasten het beste van het golfaanbod van Sotogrande kunnen ervaren, waaronder rondes bij Valderrama, Real Club de Golf Sotogrande, La Reserva Club en Almenara Golf. Deze pakketten bieden de mogelijkheid om op enkele van de beste banen van Europa te spelen terwijl u geniet van de luxe voorzieningen en adembenemende omgeving die Sotogrande te bieden heeft. Voor meer informatie over de golfuitstapjes die in Sotogrande worden aangeboden, gaat u naar: https://almenaragolfsotogrande.com/en/golf-escapes/