Snedeker vergroot zijn voorsprong in Buick Invitational

27-01-2007-howelliii.jpg

27-01-2007-howelliii.jpgDe Amerikaan Brandt Snedeker heeft halverwege het Buick Invitational nog altijd de leiding in het toernooi. De PGA Tour rookie wist op de tweede dag op de moeilijke South course in 70 slagen rond te gaan en bracht zijn totaal daarmee op 13-onder par. De 26-jarige speler afkomstig uit Nashville wordt op handen gedragen door het publiek. Toen hij zijn putt maakte op de 18e green kreeg hij een staande ovatie. "Nu weet ik wat Tiger moet voelen, wat is dit fantastisch", aldus Snedeker.

Charles Howell III (foto) staat tweede in het klassement, hij ging op de North course in 64 slagen rond en staat voor het toernooi nu op 10-onder par. Bill Haas (66 slagen), Rich Beem (68 slagen) en Charlie Wie (72 slagen) staan gedeeld derde in het toernooi met 9-onder par.

"Ik sloeg mijn drives minder goed dan gisteren en miste er 11 van de 14 maar toch had ik een van mijn mooiste dagen ooit", aldus Snedeker.

Woods staat op 7 slagen achterstand en heeft dus het een en ander goed te maken wil hij het toernooi en daarmee zijn 7e PGA-toernooizege op rij winnen.