SkyCaddie SX500 scoort eerste professionele overwinning

Het populairste nieuwe afstandsmeetapparaat voor Golf, de SkyCaddie SX500, scoorde vorige week de eerste professionele overwinning in de PGA Pro-Captain Challenge 2018 kwalificatiewedstrijd bij Royal Mid Surrey Golf Club.

Een beperkt aantal SkyCaddie SX500’s werd uitgedeeld aan de spelers aan het begin van het spel en het was een vroege kans voor Britse professionals en amateurs om het nieuwe apparaat te proberen onder de druk van toernooivoorwaarden.

“De pinposities van de dag op een GPS-apparaat zijn enorm. Daardoor trok ik mijn laser niet één keer uit mijn tas en mijn partner en ik wonnen bijna het evenement uitsluitend op de SkyCaddie “, zei de derde geplaatste PGA professional Gavin Grenville-Wood van Oak Park Golf Club. “De SX500 was geweldig, heel snel en gemakkelijk in gebruik en de informatie die je erover krijgt, is geweldig. Het was mijn eerste keer dat ik een speciale golf-GPS-handset gebruikte, maar nu zou ik mijn laser in een oogwenk afschudden. ”

Hij vervolgde: “Er is zoveel dat je niet met het blote oog kunt zien op een golfbaan en dat is waar de SX500 op zichzelf staat. We hadden nog nooit Royal Mid Surrey gespeeld maar ik vertrouwde de yardages omdat ik weet hoe zorgvuldig SkyCaddie golfbanen in kaart brengt en we hebben snel de neiging om de cursor rond te bewegen om onze eigen landingsposities te creëren. ”

Het evenement werd gewonnen door het team van Hendon Golf Club: de PGA-professional Matt Deal en Club Captain Lawrie Nicoll van de club gebruikten ook de SX500 gedurende hun ronde om hen door een golfbaan te leiden die zij nog nooit eerder had gespeeld.

“De SX500 heeft ons zeker geholpen om te begrijpen waar de bal moet worden geplaatst en om de gevaren te vermijden”, zei Deal, die met Nicoll zich nu heeft gekwalificeerd voor de SkyCaddie PGA Pro-Captain Challenge van dit jaar in samenwerking met Golfplan Final, die zal worden gehouden op Arabella Golf Mallorca. op 6 – 7 november van dit jaar.

De SkyCaddie is vanaf eind september te koop.