Skechers performance in de prijzen voor beste golfschoen 2018

Skechers GO GOLF lijn bekroond; merk blijft succesvol in golfwereld

MANHATTAN BEACH, CALIFORNIA – Skechers Performance™, onderdeel van SKECHERS USA Inc. (NYSX: SKX), heeft de hoogste erkenning gekregen voor de Skechers GO GOLF Elite V.3™. Het bekende Amerikaanse golf magazine Golf Digest riep de schoen uit tot “Beste heren golfschoen 2018”. En het binnen de golfwereld toonaangevende, onafhankelijke MyGolfSpy verkoos hem tot “Beste spikeloze schoen 2018”. Bovendien werd de schoen door MyGolfSpy als “Meest comfortabel” vernoemd.

“We zijn ontzettend vereerd met deze erkenning als topmerk binnen de golfbranche,” aldus Michael Greenberg, directeur van Skechers. “Onze Skechers GO GOLF® collectie verslaat de concurrentie doordat onze schoenen, dankzij onze unieke innovaties, presteren op zowel stabiliteit als comfort. En nu staan we voor het tweede jaar op rij in de lijst met beste spikeloze schoenen van MyGolfSpy – een prestatie die de uitstekende reputatie van de GO GOLF lijn op én buiten de baan onderschrijft.”

De Skechers GO GOLF Elite V.3 is ontwikkeld met het oog op comfort, om golfers 18 holes lang een goed gevoel te geven. De waterdichte schoen heeft een spikeloze buitenzool, die zorgt voor veel grip en tractie, een TPU bodemplaat voor stabiliteit op de baan, plus lichtgewicht, responsieve 5Gen® demping. De Skechers GO GOLF Pro V.3 heeft daarnaast nog verwisselbare Softspikes® voor maximale grip.

MyGolfSpy stelt een lijst met beste producten uit elke golfschoencategorie samen. De kanshebbers worden onderworpen aan grondige vergelijkende tests en beoordeeld op een aantal gewogen categorieën. Er wordt onder meer gekeken naar de stabiliteit van de schoen tijdens het spelen, en naar het comfort dat de schoen direct uit de doos, en tijdens de swing biedt. Onderzoeken van Golf Digest worden uitgevoerd door Golf Datatech – een onderzoeksbureau dat gespecialiseerd marktonderzoek voor de golfbranche verzorgt.

De Skechers Performance GO GOLF lijn – bekend om zijn lichtgewicht, kwalitatief hoogwaardige, stabiele en comfortabele modellen – gooide hoge ogen in de categorie golf, en schaarde zich daarmee in dezelfde klasse als de bekroonde hardloop-, wandel- en sportschoenencollecties van het merk. De Skechers Performance GO GOLF lijn biedt sporters comfort en bewegingsvrijheid in een grote verscheidenheid aan stijlen, uitgevoerd in vochtafvoerende materialen in een variatie van kleuren voor zowel dames als heren.

Skechers Performance blijft succesvol op golftornooien, met als meest recente voorbeeld Brooke Henderson, die op 14 april het Lotte Championship op haar naam schreef – de zesde LPGA-overwinning in haar carrière. Andere succesvolle golfers die spelen op Skechers GO GOLF, zijn Matt Kuchar, Russell Knox, Wesley Bryan, Colin Montgomerie, Belén Mozo en Billy Andrade.

Volg voor het laatste nieuws over de collectie @SkechersPerformance op Facebook en Instagram en @skechersGO op Twitter. Skechers Performance GO GOLF is verkrijgbaar in Skechers-winkels en via skechers.com, evenals bij een aantal geselecteerde winkels, waaronder gespecialiseerde golfwinkels.