DP World Tour

Singapore Classic: Wil Besseling hoogstwaarschijnlijk door maar Darius van Driel helaas niet

De tweede ronde van het Singapore Classic kon helaas niet uitgespeeld worden vanwege een hevige tropische regenbui. De meeste greens stonden blank en de organisatie besloot om de wedstrijd morgenochtend verder te laten gaan.

Wil Besseling zal er zaterdag en zondag hoogstwaarschijnlijk wel bij zijn. Met 69 en 72 slagen bleef zijn score op 3-onder en dat zal dus waarschijnlijk ook de cut worden. Darius van Driel maakte gedurende het toernooi 72 en 74 slagen en eindigde zo op +2 en dat weten nu wel zeker, daar gaat hij de cut mee missen.

De 20-jarige Tom McKibbin (foto) is de voorlopige leider in het clubhuis met 11-onder. Dezelfde score heeft nu ook de amateur en 18-jarige Wenyi Ding. De laatste kwam niet verder dan 14 holes spelen en had tot nu toe een aardige score op de tweede dag. De Chinees Ding maakte twee eagles op twee par 4 holes en twee birdies en een bogey. Voor zijn ronde staat hij op 5-onder maar met nog 4 holes te gaan en een par 5 op het laatst kan zijn score wel eens de leidende worden morgenochtend in Singapore.

Singapore Classic: goede opening van Wil Besseling waar Tom McKibbin leidt