Reizen

Siam Group Thailand stelt GMS aan voor internationale PR-versterking

Essendon, Hertfordshire, VK – 7 juli 2023 – De in Thailand gevestigde Siam Country Club Group heeft Golf Marketing Services Ltd (GMS) geselecteerd om een internationale PR-opdracht uit te voeren, waarbij de nadruk wordt gelegd op het sterke erfgoed en het golfaanbod van wereldklasse dat de bestemming met trots tentoonspreidt.

De opdracht gaat over het herstel van Siam Country Club, de thuisbasis van de LPGA van Thailand, naast de vier extra eigendommen die “The Group” vormen, als een must-visit golfbestemming.

“De opwinding en kansen rondom Siam Country Club, evenals de extra eigendommen, belichamen echt waar uitzonderlijke moderne golf om draait”, aldus Phil Craghill, directeur van GMS. “Door het einde van de reisbeperkingen door het coronavirus is de belangstelling voor golftoerisme aanzienlijk toegenomen, met golfers die nu veel ambitieuzer zijn met waar ze heen gaan – Siam Country Club zou zeker op hun bucketlist moeten staan.”

Hij vervolgde: “De bestemming heeft een aantal van de beste professionele golfers op het hoogste niveau van kampioenschapsgolf voor dames ontvangen en met een indrukwekkend golferfgoed dat in slechts een korte tijd is opgebouwd, staan we te popelen om te beginnen met het vergaren van deze locatie van topklasse. de internationale erkenning die het verdient.”

Siam Country Club Group is een exploitant van meerdere golfbanen in Chonburi en Bangkok, Thailand, met het vlaggenschip Old Course vergezeld door Plantation, Waterside, Rolling Hills en de nieuwste golfbaan in Bangkok om de indrukwekkende verzameling banen te completeren.

“In de afgelopen 55 jaar hebben we vijf eersteklas golfbanen ontwikkeld voor leden en bezoekers – met de opening van de Old Course in 1968. In 1968 werd de golfbaan ‘Siam Country Club’ opgericht, die wordt erkend als de pionier op het gebied van particuliere golf natuurlijk”, zegt Thanakorn Sawasdee, directeur verkoop en marketing bij Siam Country Club Group.

Op onze vijf banen hebben we een geweldige kans voor elke golfer over de hele wereld – met een culturele ervaring die we met trots kunnen delen. Geniet van het iconische huis van de LPGA van Thailand op de Old Course, het panoramische uitzicht op Plantation, de esthetische schoonheid van het Waterside-landschap, de risicobeloningsuitdaging van de Rolling Hills of het unieke Toby Cobb-ontwerpmeesterwerk dat Siam Country Club Bangkok is. ”

De Siam Country Club Group is al lang een toonaangevende supporter van golf in Thailand en de Aziatische regio; ondersteuning van de LPGA, Asian Tour, de All Thailand Tour en verschillende amateurtours. De R&A heeft onlangs ook de terugkeer aangekondigd van het Women’s Amateur Asia Pacific Championship in 2024, in Waterside.

Siam Country Club Group voegt zich bij de GMS-klantenlijst, waaronder Bernhard and Company, BGL Golf, Chart Hills Golf Club, Close House, Dan Grieve Golf, Dubai Golf LLC, ECCO Golf, Essendon Country Club, Foremost Golf, Golf Genius Software, Golf Pride Onder andere Grips, La Reserva Club, Nippon Shaft, The PGA of GB&I, Shot Scope Technologies, Solheim Cup, Toptracer, PING, PING Apparel, Prince’s Golf Club, Royal Liverpool Golf Club en Sotogrande SA.