Equipment nieuws

Shot Scope voegt ‘hole maps’ toe aan de X5-horloge voor live, gepersonaliseerde gegevens tijdens je ronde

Edinburgh, Schotland – 4 maart 2024 – Shot Scope heeft vandaag de toevoeging van een gloednieuwe functie aangekondigd aan het toonaangevende X5-horloge, ‘hole maps’ – het overzicht van individuele gegevens voor elke hole via een interactieve kaartweergave, als een manier om efficiënt je weg over de baan te plotten met behulp van je eigen afstanden.

Voor het eerst heeft Shot Scope een functie ontwikkeld die spelers kunnen gebruiken om hun eigen gepersonaliseerde gegevens te zien in kaart gebracht op een actuele hole, terwijl ze de uitdaging van elke baan aangaan. De X5 presenteert zich nu als een uitgebreide baangids om je pols; op maat gemaakt met individuele gegevens om te helpen bij het nemen van belangrijke strategische beslissingen.

“De toevoeging van hole maps aan de X5 is iets waar bestaande gebruikers echt gebruik van kunnen maken, door te zien hoe de statistieken die ze al hebben verzameld, kunnen worden gebruikt om hun ronde te informeren terwijl ze elke hole spelen,” aldus David Hunter, Chief Executive Officer bij Shot Scope.

“Als gratis upgrade en zonder abonnementskosten, bevestigen deze kaartfuncties verder de kracht van Shot Scope in het verbinden van gegevens en golfers, terwijl we de GPS-horlogecategorie blijven herdefiniëren met de beste producten tegen onverslaanbare prijspunten.”

Het volledige kleurentouchscreen-display op de X5 gebruikt gepersonaliseerde gegevens om toegang te krijgen tot prestatiegemiddelde afstanden voor de drie langste clubs van een golfer, waardoor een geïnformeerde beslissing mogelijk is bij clubselectie vanaf de tee. De zoomkaart- en doellijnfuncties kunnen worden gebruikt om de perfecte lijn vanaf de tee te vinden, waardoor de impact van blinde tee-shots wordt verminderd en gegevens worden verstrekt die een laser op zichzelf niet kan bieden.

Met 36.000 vooraf geladen golfbanen op het horloge wordt elke baan direct vertrouwder, waarbij het hoofdscherm nu de volledige lay-out van de hole met afstanden tot de vlag en het midden van de green kan weergeven.

Naast de integratie van gepersonaliseerde gegevens tijdens een live ronde heeft het horloge vijf gezichtsontwerpen om uit te kiezen, zodat spelers ook hun stijl kunnen laten zien.

Voor meer informatie over de toevoeging van hole maps en firmware-update, ga naar de Shot Scope-app of bezoek www.shotscope.com.