Equipment nieuws

Shot Scope lanceert MyStrategy: een tool om je ronde strategisch te plannen

Edinburgh, Schotland – 8 november 2023 – Shot Scope, de marktleider op het gebied van geavanceerde GPS-, afstandsmeter- en shot-trackingtechnologie, heeft “MyStrategy” – het perfecte pre-round voorbereidingshulpmiddel – toegevoegd aan zijn bekroonde platform.

Bestaande Shot Scope-gebruikers kunnen nu vooruit plannen wanneer ze een nieuw parcours spelen en hun ronde efficiënt in kaart brengen via de mobiele of desktop-app, met behulp van unieke, gepersonaliseerde gegevens die al zijn verzameld uit hun vorige rondes. MyStrategy legt een overzicht van de laatste 30 slagen die met elke club zijn gemaakt, zodat spelers kunnen bepalen hoe ze elke hole het beste kunnen spelen; allemaal gebaseerd op bestaande, actuele gegevens voor een nauwkeurige weergave van hun spel.

David Hunter, Chief Executive Officer bij Shot Scope, merkte op: “De toevoeging van MyStrategy biedt golfers de kans om volledig uitgerust te zijn met de kennis die ze nodig hebben om hun spel op een nieuwe baan te maximaliseren, voordat ze gaan spelen.

“Het biedt de mogelijkheid om je voor te bereiden op rondes met het vertrouwen dat hun plan voor de dag is gebaseerd op hun eigen nauwkeurige gegevens – en niet alleen op wat wordt beschouwd als de “beste” tip voor het spelen van elke hole. MyStrategy maakt een specifiek, geïndividualiseerd en effectief plan mogelijk vóór het spelen.”

Binnen de app en het dashboard kunnen golfers hun unieke Shot Scope-statistieken over de betreffende baan heen leggen en voor elke hole een inzichtelijke strategie ontwikkelen. Ze kunnen voor elke club een kegel van spreiding bekijken, de neiging tot spreiding (een verschuiving van de kegel afhankelijk van je gemiddelde misser) en schoten uit elke hole op basis van de huidige statistieken.

Net als bij het spelen op de dag, kun je de strategie ook aanpassen op basis van verschillende elementen, zoals de wind en de hoogte. Dit zorgt ervoor dat u, ongeacht de omstandigheden op de dag, het beste begrijpt hoe u een individuele hole moet spelen op basis van uw eigen statistieken en informatie.

Met de laatste 30 schoten van elke club als maatstaf, zorgt het ervoor dat elke keer dat MyStrategy wordt gebruikt, de gegevens van een speler hun meest recente en huidige vorm op de baan weerspiegelen.

Ga voor meer informatie over de nieuwste ontwikkelingen van Shot Scope naar www.shotscope.com.