Equipment nieuws

Samenwerking tussen Minimal Golf en GolfRebels om op een duurzame wijze de golfmarkt duurzame te veroveren

GolfRebels heeft Minimal Golf gekozen als uitbreiding van de collectie vanwege haar eco-friendly golftassen die aansluiten bij de missie van beide merken. Als twee ambitieuze merken in de branche delen zij een passie voor duurzaamheid en eigenzinnigheid, waardoor zij samen streven naar een positieve impact op de golfwereld.

Minimal Golf staat bekend om zijn minimalistische en milieuvriendelijke golftassen, terwijl GolfRebels zich onderscheidt door duurzame en stijlvolle, stoere golfkleding. Door hun krachten te bundelen, willen zij de golfers prikkelen om te gaan voor duurzame golf producten die tof, functioneel en modieus zijn.

Deze samenwerking is een mooie stap in hun jonge bestaan in de golfindustrie, waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Door te focussen op hoogwaardige en eco-vriendelijke materialen streven Minimal Golf en GolfRebels ernaar om een nieuwe standaard te zetten voor duurzame golfproducten.

Samen zullen zij nieuwe trends zetten, grenzen verleggen en de golfmarkt veroveren met hun innovatieve benadering van duurzaamheid.

Meer informatie over Minimal Golf

Minimal Golf werd in 2019 opgericht in Manhattan Beach, Californië. Onze missie is eenvoudig; de beste, meest milieuverantwoorde golfproducten creëren voor de speler en voor de planeet. Wij zijn toegewijd aan innovatie, bruikbaarheid en eenvoud. Door deze principes is schoonheid in het product onvermijdelijk. We streven ernaar ons product duurzaam te maken door het gebruik van hoogwaardig nylon, aangepast van afvalvisnetten uit onze oceanen, en we zorgen ervoor dat ze langer meegaan, waarbij we magnetische sluitingen verkiezen boven traditionele ritssluitingen.

Meer informatie over GolfRebels
In september 2020 werd GolfRebels gelanceerd, het merk voor sustainable golf- en vrijetijdskleding. GolfRebels begon met een webshop, maar al snel werden golfshops in Nederland én België zo enthousiast dat GolfRebels al snel in meerdere golfshops verkrijgbaar werd.

GolfRebels staat niet alleen voor stijlvolle en comfortabele golf- & golf lifestylekleding, maar ook voor duurzaamheid.