Russell Henley wint na play-off het Honda Classic, Woods stap uit het toernooi!

03-03-2014-henley
03-03-2014-henleyOp 8-onder par waren Russell Henley, Rory McIlroy, Ryan Palmer en Russell Knox in het Honda classic geëindigd. De vier moesten dus een play-off spelen en een birdie voor Henley op de eerste hole gaf hem de overwinning. 
 
Met een voorsprong van 2 slagen op de laatste dag leek in eerste instantie McIlroy op weg naar een overwinning. Vijf bogeys een dubbel bogey op hole 16 en drie birdies zorgde voor een ronde van 74 slagen. McIlroy had op de 18e het toernooi kunnen winnen maar hij miste zijn putt van vrij korte afstand voor eagle.
 
Toen de eerste play-off gespeeld werd, de 18e opnieuw, was het Henley die als enige de green in tweeën wist te vinden. McIlroy 2e slag verdween in de bunker en vandaar wist hij geen up-and-down te maken. Palmer en Knox both misten beide hun birdie putts van een vrij grote afstand.
 
Tiger Woods trek zich terug
 
De nummer 1 van de wereld, Tiger Woods, trok zich na 12 holes spelen terug uit het toernooi. De Amerikaan stond toen al 5-over voor zijn ronde en klaagde dat hij rugpijn had.