Robert Garrigus pakt de leiding in Valspar Championship, John Daly 90 slagen!

15-03-2014-garrigus
15-03-2014-garrigusDe Amerikaan Robert Garrigus (foto) heeft de leiding genomen in het Valspar Championship. Met 69 en 66 slagen bracht hij zijn score op 7-onder par en daarmee heeft hij 3 slagen voorsprong op zijn landgenoot Kevin Na. De beste Europeanen zijn Matteo Manassero en Justin Rose met een gedeelde derde plaats op 3-onder par.
 
John Daly had de slechtse ronde van de dag maar hijzelf ook in zijn carrière. Met 90 slagen eindigde de Amerikaan zijn tweede ronde en daarmee kwam hij onderaan het klassement te staan en miste hij ruim de cut! Daly is Daly niet als hij ergens de brui aan geeft doet hij dit ook gelijk goed. Dit keer was het hole 16 een par 4 waar hij 12 slagen liet noteren. 
 
Ja hoe maak je een 12 op een par 4?  Daly sloeg eerst een bal het water in vanaf de afslag daarna vanaf de droping zone nog eens 2 het water in. Eindelijk lag hij op de fairway toen schankte hij zijn bal met een ijzer 7 en toen sloeg hij zijn wedge in de bunker, toen over de green toen een chip terug en een putt voor een 12. 
 
“Het was gewoon een van die dagen dat alles maar dan ook echt alles goed fout ging. Mijn bal kwam in een divot op de fairway en zelfs wanneer ik in een bunker kwam lag ik ook in een divot en met het putten ging het net zo erg, alles duwde ik naar de verkeerde kant” , aldus Daly na afloop.