Pro Golf Tour

Red Sea Ain Sokhna Open 2024: Koen Kouwenaar als hoogst genoteerde Nederlander na derde ronde in Egypte

Koen Kouwenaar

Na een opwindende reeks van twee ronden in het Red Sea Ain Sokhna Open 2024 in het betoverende Egypte blijft Koen Kouwenaar (foto) de vlag hoog houden als de best gepositioneerde Nederlandse golfer. Met indrukwekkende scores van 67 en 68 slagen, heeft hij een totaal van 9-onder bereikt, waarmee hij de gedeelde tweede plaats inneemt. De charismatische Zwitser Fiorino Clerici blijft echter de ranglijst domineren met een score van 10-onder.

Aydan Verdonk heeft eveneens de golfliefhebbers laten opveren door zijn opwaartse klim in het klassement. Na een stijlvolle prestatie van 69 slagen op dinsdag, vervolgde hij zijn triomf op woensdag met een indrukwekkende ronde van 68 slagen, waardoor zijn totale score op een bewonderenswaardige 7-onder kwam.

Mike Toorop en Dario Antonisse hebben met hun respectabele score van 3-onder ruimschoots de cut gehaald, waardoor ze verzekerd zijn van deelname aan de derde en laatste ronde van dit opwindende toernooi.

Nordin van Tilburg zorgde voor een hartverwarmend moment door met een score van par nipt de derde en laatste dag van het toernooi te bereiken, en zal zeker uitkijken naar verdere successen.

Helaas moesten Michael Wedema (+2), Mike Korver en Rodi Vlasveld (+3) afscheid nemen van het toernooi, maar hun inzet en doorzettingsvermogen verdienen alle lof.

Met nog een enkele ronde te gaan, belooft het Red Sea Ain Sokhna Open 2024 een boeiende eindstrijd te worden, doordrenkt met spanning en ongetwijfeld spectaculaire momenten op de prachtige banen van Egypte. We kijken vol verwachting uit naar het slotstuk van dit adembenemende golfavontuur!

Red Sea Ain Sokhna Open 2024: Sterke start Koen Kouwenaar in Egypte