Het eerste golfnieuws

PTTour: Bob Geurts eindigt met 68 slagen in Portugal

Bob Geurts

Het Palmares Open IV dat werd gespeeld op de Campo Palmares Golf Alvor in Lagos heeft geen verrassende winnaar opgeleverd. De Engelsman Rhys Thompson wist met 70 slagen op de laatste dag met 13-onder het toernooi te winnen. Hij had na de tweede ronde al een flinke voorsprong opgebouwd en die raakte hij op de derde dag dan ook niet kwijt. De nummer twee, zijn landgenoot George Bloor, eindigde op 7-onder.

Bob Geurts die het toernooi in Portugal met 67 slagen begon, verloor veel plaatsen door 77 slagen op de tweede dag. Zijn laatste ronde van 68 slagen liet hem met 4-onder eindigen in de top van het klassement. Rodi Vlasveld eindigde in het toernooi net boven par met 72, 74 en 72 slagen (+2).

De beste amateur werd Miguel Silveira uit Miramar met een eindscore van +3.

De paar dames die meededen in het toernooi konden niet echt presteren. De professional Jung Min Hong eindigde met +10 en de amateurs Nicola Slater met +22 en Vera Novitskaya zelfs met +45 na drie ronden.

Na lijken dit best hoge scores van de dames maar de professional Alexander Beringer die maakte er echt een puinhoop van. Hij eindigde met 100, 105 en 103 slagen met +92 als laatste in het klassement.

PTTour: Geurts en Vlasveld zakken wat in klassement Portugal

PTTour: Bob Geurts start uitstekend in Portugal