Pro Golf Tour

ProGolf Tour: Dario Antonisse nu beste Nederlander in Duitsland

Dario AntonisseDario Antonisse

Na de tweede ronde van het Riedhof Open 2023, een toernooi op de ProGolf Tour, wist Dario Antonisse met 70 slagen op de tweede dag en met 3-onder naar de gedeelde 12e plek te klimmen. Hij werd daarmee de hoogst genoteerde Nederlander in het klassement. Mike Toorop liet na zijn 70 op de eerste dag nu een ronde volgen van 72 slagen en deelt met 2-onder de 20e plaats. Michael Wedema en Nordin van Tilburg waren de laatste twee die de cut wisten te halen in Duitsland. De twee delen met par de 29e plaats.

Voor Aydan Verdonk met 73 en 74 slagen (+3), Rodi Vlasveld met 76 en 72 (+4), Mike Korver met 73 en 77 (+6), de amateurs Damiano Bergmans, Lucas van Duijvenbode en Darcy Peeters met +7 en +8 en +13 en de golfprofessional Bas Slungers (+14) was het toernooi helaas voorbij.

De Portugees Pedro Lencart hield de leiding met 67 en 70 slagen (-7) maar moet nu de Duitser amateur Martin Obtmeier naast hem op de eerste plek dulden.

De leider in de algemene ranking van de ProGolf Tour, de Fransman Clement Guichard, staat op 4-onder en op 3 slagen verwijderd van de twee leiders.

ProGolf Tour: Mike Toorop en Michael Wedema starten als beste Nederlanders in Duitsland