Pro Golf Tour

Pro Golf Tour: Mike Toorop en Mike Korver komen goed uit de startblokken in het Golf Mad Open

De Pro Golf Tour zet deze week Turkije in vuur en vlam met het Golf Mad Open. De Nederlandse golfers laten zich daar zeker niet onbetuigd, met name Mike Toorop en Mike Korver, die een veelbelovende start hebben gemaakt op de uitdagende Lykia Golf Links.

Met een indrukwekkende ronde van 1-onder wisten Toorop (foto) en Korver zich direct in de schijnwerpers te plaatsen en delen de 7e positie. De ervaren Duitse golfer Michael Hirmer nam echter brutaal de leiding na de eerste ronde, met een indrukwekkende score van 6-onder.

Ook de Nederlandse golfers Aydan Verdonk, Dario Antonisse, en Michael Wedema lieten zich niet onbetuigd. Verdonk maakte een sterke entree met een rondje par, wat resulteerde in een gedeelde 20e plek. Antonisse en Wedema voegden zich eveneens bij deze positie, waardoor het Nederlandse contingent goed vertegenwoordigd is in de top 20.

Met de cutlijn nu rond +3, staan Koen Kouwenaar (+5), Nordin Van Tilburg (+6), en Rodi Vlasveld (+6) voor een uitdaging. Zij zullen hun uiterste best moeten doen in de tweede ronde om de cut te halen en deel te mogen nemen aan de derde ronde van het toernooi.

De Lykia Links Golf Club lijkt een ware test voor de golfers, met uitdagende holes en wisselende weersomstandigheden. Het belooft een boeiende strijd te worden op de groene fairways van Turkije, waar Nederlandse golfers laten zien dat ze niet alleen molens en tulpen hoog in het vaandel hebben, maar ook hun golfclubs met verve kunnen hanteren.

We kijken uit naar verdere spannende ontwikkelingen op de Pro Golf Tour en hopen op nog meer successen voor het Nederlandse contingent. Veel golfplezier en succes aan Mike Toorop, Mike Korver en alle Nederlandse deelnemers op de Lykia Links Golf Club!